Jump to content

Cannondale R800 vintage maantierunkosetti 54cm, Helsinki


anttipee

Recommended Posts

Merkki: Cannondale

Malli: R800

Lyhyt kuvaus: vintage maantierunkosetti 54cm

 

Kuvaus: Myydään vuoden '95 Cannondale 2.8 series maantiepyörän runkosetti.

Alumiinirunko, hiilikuitukeula (1" alumiininen ruotoputki), alkuperäinen hyväkuntoinen Controltech ahead-ohjainlaakeri, pari kpl alkuperäisiä 5mm spacereita (ei kuvissa), ja alkuperäinen satulatolpan panta. Lisäksi mukaan tulee shimmi 1" -> 1 1/8" ahead-stemmille, valitettavasti alkuperäinen stemmi ei ole tallessa. Ruotoputki on lyhentämätön, sisällä alkuperäinen käpy.

Cannondalen katalogista voi katsoa lisää tietoa, https://vintagecannondale.com/year/1995/1995.pdf

Rungon koko on omien mittausten mukaan 54, täsmää katalogin geotaulukkoon. Pystyyn 56.6 c-t, vaakaan 55.0 c-c, satulaputken kulma 74 astetta, emäputki 73 astetta. Satulatolpan halkaisija 27.2, brittikeskiö, 130mm perä eli aikalailla normaalit standardit. Runkohan on aika kevyt ja jämy, viistoputki ja keskiön seutu varsinkin. Väri Diamond Black metallic with Violet Pearl Hyper-Highlight, käytännössä hieno tumma violetti, maalipinta pääosin mainiossa kunnossa. Saumat tosi hienosti viimeistellyt, s-mutkaiset chainstayt litistyksillä, uniikit takadropit. Kuvan kokoonpanolla painoa 7,7 kg (matkalaukkuvaa'alla mitattuna).

Ainoa merkittävä puute on pienenpieni lommo vaakaputkessa. Luulen että tämä oli jo kun uitin rungon muutama vuosi sitten Saksasta. Hankala saada kuvattua, yritystä oli yhdessä kuvassa. En ole kokenut uhkana, toisaalta en ole kovin iso kuskikaan. Olen ajanut pyörällä varmaan jokusen tuhat kilometriä, eli ei mitenkään kauhesti.

Tällä hetkellä kasattuna, koeajo ei oikein kelien puolesta ole mahdollinen, puran osiksi jos/kun ostaja löytyy. Voin tarjota mukaan kuvissa näkyvät itse kasaamani kiekot, Dura Ace navat, Kinlin XR 270 (edessä) ja 300 (takana) kehät, Sapim CX-Ray aeropinnat, edessä 24 radiaalipuolaus, takana 28 (vetopuoli 2-ristiin ja vasen radiaali), lisähintaan 300 euroa.

 

Hinta: 240

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: YV tavoittaa

 

IMG_0145.jpgIMG_0147.jpgIMG_0146.jpgIMG_0148.jpg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...