Jump to content

MYYTY: On-One Scandal 29er 21"


Espu

Recommended Posts

Myynnissä Myyty joulukuussa 2012 rakennettu vaihteeton 29er-maasturi alumiinirungolla ja jäykällä hiilikuitukeulalla. Kaikki osat ostettu uusina hyvää keskihintaista tavaraa käyttäen.

 

Runkokoko 21", jota On-One suosittelee 180cm mittaisesta ylöspäin. Itse olen 188cm pitkä ja pyörä ollut kuvissa näkyvällä säädöllä mukava. Toki oikeasti selviää vain kokeilemalla.

 

Kevyt, hyvin rullaava pyörä. Rakensin itselleni maasto/talvikäyttöön, mutta koska pyöriä nurkissa on riittämiin niin tämä on ollut turhan vähällä käytöllä. Ajettu viime kevättalvi työmatka-ajoa ja nyt kesän käyty kolme kertaa metsässä kevyesti ajelemassa. Kokonaisajoa alle 1000km, josta siis metsässä alle 100.

 

Pyörä on tällä hetkellä yksivaihteisena, välityksenä 32/16. Tällä ajelee mukavasti metsäpolut ja talviset työmatkat. Jätin kasatessani pyörään vaihdeoption, mikä näkyy siinä että takakiekko on normaali vaihdekiekko jossa tällä hetkellä yksi ratas kiinni, kammet normaalit kolmirattaiset vaihdekammet pelkällä keskirattaalla, ja dropoutit takana on vaihdettavissa vaihdekorvakkeelliseen (tulee mukaan). Takakiekkoon vaihdoin mutterillisen akselin lipsumisen estämiseksi, mukaan saa myös alkuperäisen pikalinkkuakselin.

 

Keula on On-Onen jäykkä hiilikuituinen suoralla kaulaputkella. Kruunun harmaanhopeisia pintoja on tussailtu mustaksi, mikä nyt näkyy pienenä epäsiisteytenä kun tussipinta kuoriutuu pois.

 

Haarukkaankin jätin valinnanvaraa ostamalla ohjainlaakeriksi On-Onen Smoothie Mixerin, jonka kanssa voi käyttää sekä suoraa 1 1/8" kaulaputkea että joustokeulojen taperedia. Joustokeulankin voi siis vaihtaa suhteellisen helposti kiinni halutessaan. 

 

Ohjainlaakerin tilasin mukana On-Onelta, jossa se myös asennettiin. Keskiömuhvi feissattiin ShockTherapyssa Helsingissä ennen keskiön asennusta.

 

dRGTJWQl.jpg

 

Lisää kuvia: http://imgur.com/a/lTB3u

 

Osalistaus:

 

Runko: On-One Scandal Swapout V2, 21", Racing Green. Mukaan sekä vaihde- että sinkula swapoutit
Haarukka: On-One Carbon 1 1/8"
Ohjainlaakeri: On-One Smoothie Mixer Tapered (eli käy myös tapered-joustokeulalle jos haluaa sellaisen vaihtaa). Laakeri asennettu On-Onella tilattaessa
 
Kammet & keskiö: Shimano Deore FC-M590 175mm, mustat, 32h (44 & 22 -hampaiset mukaan). Keskiö feissattu ShockTherapyssa Helsingissä
Kiekot: Shimano WH-MT55, Centerlock-levyille, normaali vaihdenapa takana. 
Kumit: Kenda Nevegal 29x2,2"
Jarrut: Shimano Deore BR-M596, 180mm SM-RT54M -levyt
 
Stemmi: On-One Ultralight CNC 60mm 31,8mm
Tanko: On-One 31,8mm flat, 680mm
 
 
Tolppa: On-One Wrong One 31,6mm
Tolpan kiristin: On-One Forged Alloy bolt, 34,9mm
 
Lisäksi kuvissa kiinni gripit ja satula, jotka mieluusti pitäisin itse. Tarvittaessa mukaan löytyy kyllä jotkut sopivat laatikosta. Samoin polkimet eivät lähtökohtaisesti kuulu pakettiin, mutta pyörän pois ajoa varten laatikosta löytyy ajettavat perusflätit.

 

Myyty

Hintapyyntö: 750e. Jos hinta tuntuu kohtuuttomalta niin järkeviä tarjouksiakin voi esittää.

Myyty

Paikkakunta: Helsinki, Länsi-Pasila

Yhteydenottotapa: Sähköpostitse eetu.purontaus ät gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...