Jump to content

MYYTY -- Myydään Nishiki Arrow Speed - retropyörä maantielle


O.H

Recommended Posts

Nishiki Arrow Speed - maantiefillari vuosimallia tuntematon. Vaakaputki 54,5 cm ja satulaputki 54 cm, Suntour Seven - takavaihtaja, Dia Compe - jarrukahvat. Rungon materiaalina on Tange Hi-Tensile Steel. Fillari on todella hyvässä kunnossa ikäisekseen, maalipinta ei juuri uutta häpeä, kaikki osat täysin alkuperäisiä. Hyvästä kunnosta kertoo mm. se, että jarrukahvojen kumiosatkin ovat vielä pehmeät (näillähän on taipumus kovettua ja hapertua iän myötä.) Aivan järjettömän hieno retrofillari, josta luovun pitkin hampain. Myydään vain hyvään kotiin : )

 

Pyörä sijaitsee Lahdessa, lisätiedustelut puhelimitse numerosta 040-4131964

Hintapyyntö: Tarjoa

 

 

post-4980-0-03038400-1375285966_thumb.jp

post-4980-0-04119100-1375286010_thumb.jp

post-4980-0-94396100-1375286051_thumb.jp

post-4980-0-92096900-1375286090_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

"Säännöt/Rules

...

4. Ilmoituksessa tulee ilmetä tuotteen kunto, hintapyyntö sekä paikkakunta. Tämän lisäksi tulee mainita yhteydeottotapa, jolla myyjään otetaan yhteyttä."

Laita vaikka 600€/tarjous. Tuskin tulet vanhasta Nishikistä noin paljoa saamaan, mutta onpahan edes jotain mistä lähteä neuvottelemaan. Henkilökohtaisesti ärsyttää nämä "tarjoa, ni katsotaan kuinka paljon tarjoat enemmän kuin ajattelin pyytää eli kuinka paljon saan sulta kusetettua ja senkin jälkeen en välttämättä myy koska naama ei miellytä" -ilmoitukset, mutta eihän täällä mielipiteitä kyselty. Silti, joku pyynti esiin, koska säännöt. Jooko?

Link to comment
Share on other sites

Pahoittelen ilmoituksen aiheuttamaa mielipahaa. Olen lukenut säännöt, mutta ilmeisesti en riittävän montaa kertaa kun ilmoitusta laittaessa en kyseisen säännön olemmassaoloa muistanut. Tässä kohtaa tein siis inhimillisen virheen.

 

Olen kuitenkin sitä mieltä ettei tarjouksen pyytäminen ole kusetusta (jos säännöt sallivat). Halusin tietää minkä hintaiseksi harvinaisen hyväkuntoinen fillari arvostetaan, minusta siinä ei ole mitään väärää, eikä minulla ollut pakkoa myydä pyörää liian halvalla. Pärstäkertoimen perusteella en valitse kenelle myyn, vaan sen perusteella kuka maksaa järkevän hinnan. Foorumin säännöt on kuitenkin tehty noudatettaviksi, sitä ei käy kieltäminen, joten nyt muistan ensi kerralla paremmin.

 

Ps: Fillari löysi jo uuden omistajan

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...