Jump to content

RCZ Race SL 700C Maantiekiekkosetti, Turku


snorha

Recommended Posts

Merkki: RCZ

Malli: Race SL 700C

Lyhyt kuvaus: Maantiekiekkosetti

 

Kuvaus: Myyntiin sisurittomien kiekkojen alta lähtisi todella kevyt kiekkosetti. Valmistajan lupailema paino setille on jossain 1450g suunnilla, eikä näin halvalla kyllä kevyempiä löydy. Vapari on vaihdettu kolmisentuhatta kilometriä sitten 11-vaihteisen Shimanon kasetin kanssa yhteensopivaksi. Uudet rasvat laitoin tähän vapariin alle 200km sitten. Kiekkojen tarkkaa kilometrimäärää ei ole tiedossa, mutta laakerit ovat oikein hyvässä kunnossa, eivätkä jarrupinnat ole erityisen kuluneet, kuten kuvasta näkyy.


Etukiekko on suora ja hyvässä kunnossa. Takakiekossa on muutama pinna pitänyt vaihtaa, ja tällä hetkellä kiekko heittää muutaman millin. Muutama alumiininen nippeli on päässyt lohkeamaan, joten en ole saanut kaikkia pinnoja oikeisiin jännityksiin ja kiekkoa luotisuoraksi samaan aikaan. Viisi nippeliä täytyisi vaihtaa, jotta kiekot saisi taas rihdattua luotisuoraksi oikein jännityksin. Tämän hintaluokan näin kevyissä kiekoissa pinnojen jännitteen pitää olla hyvin kohdillaan, jotta pinnoja ei katkeile. Valmistajan antama käyttäjän maksimipaino on 80kg, mutta jos jännitystyön tekee hyvin, saa näistä kestävämmätkin. 

 

Kiekot ovat olleet edelleen ajossa, eikä tuo yllä mainittu heitto ole kuin joitakin millejä, mutta suosittelen silti nippelien vaihtoa.

 

Kuvissa näkyvät GP 4000 II lateksisisäkumeilla saa mukaan 25 € lisähintaan. Molemmissa kumeissa on vielä tuhansia kilometrejä käyttöpintaa jäljellä.

Vain nouto.

Kysele ihmeessä lisätietoja.

 

Hinta: 50 €

 

Paikkakunta: Turku

Maakunta: Varsinais-Suomi

 

Yhteystiedot: Mieluiten WhatsAppia tai tekstaria numeroon 0440412996, mutta sähköpostillakin voi ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]

 

 

IMG_20201025_104921.jpg

IMG_20201025_104800.jpg

Muokattu: , käyttäjä: snorha
Täydennetty tietoja
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...