Jump to content

Tehokas Täysijousto 1,5Kw Moottorilla sähköistetty focuse big bud 1.0(Päivitetty), 26 (2800e), Ylivieska


aapo_kat

Recommended Posts

Merkki: Tehokas Täysijousto

Malli: 1,5Kw Moottorilla sähköistetty

Lyhyt kuvaus: focuse big bud 1.0(Päivitetty)

 

Rungon koko: 26 (2800e)

Moottorin teho: 1000-1500w

 

Kuvaus: Tässä olisi sinulle Täysjousitettu pyörä 1-1,5Kw moottorilla ja 52v akulla joka takaa pitkänkin matkan. Tämä sähköpyörä tulee monilla lisävarusteilla. Pyörään tulee mukaan lamppu, lukko jolle teline, akkuun suoja ja paljon muuta. Runko on sähköistetty 2020 kesän alussa ja runko on ollut vähällä käytöllä kesäisin ennen sitä ja sitä on myös käytetty huollossa säännöllisesti. Pyörää säilytetty tallissa. Pyörässä ei ole ollut mitään vikaa kuluvia osia vaihdettu (takapakkaa, jarrupaloja yms.) Ketjut on vaihdettu kestäviksi sähköpyörä ketjuiksi. Pyörästä lehtee paljon tehoja ja jaksaa kyllä mennä metsässä tai hiekkarannalla vaikka renkaat ei ole paksut koin läskipyörissä.

Lisää kuvia ja videoita linkistä (jos et halua käyttää linkkiä niin voin laittaa whatsapilla samat kuvat ja videot): https://photos.app.goo.gl/gQJUcMGRa3eL2DxY8

Pyörässä on:
Bafangin 8fun 1Kw-1,5Kw moottori joka jaksaa mäet ja esteet. Huiput noin 67km/h minun alla (noin 50kg) poljin avustus ja peukalokaasu

Akku on 52V/14Ah LiMnCo Samsung/Sanyo ja laadukkaat LiMnCo Samsung/Sanyo 3500mah 18650 kennot, ei mikään halppis akku joka ei kestä. Akun saa helposti avaimella irti telineestä joka pitää akkua tiukasti kiinni. Esim. talvisin säilyy paremmin kun lataa sisällä. Mukaan tulee akkuun kangas suoja joka suojaa vedeltä ja lialta paremmin kuin pelkkä akun kotelo.

Runko on Focuse big bud 1.0 jossa on nestejarrut ja shimanon vaihteisto. Pyörässä on vaihde sensori jota ei kaikista pyöristä löydy. Se hidastaa vauhtia kun vaihdat vaihteita jolloin takapakka kestää paremmin ja energiaa säilyy. Ja yksi moottori jarrukahava toisen saa mukaan jos haluaa.

Satulan alla on Reverb Rockshockin hissitolppa joten penkin korkeutta voi napista säätää vaikka kesken ajon. Todella hyödyllinen.
Ylhäällä linkissä on video tästä.

Jouset ovat myös rockshox merkkiä ja niitä on helppo säätää vipua kääntämällä lukkoon tai auki ja takajouset voi laittaa lukkoon, auki ja täysille jolloin pyörä joustaa melkein kuin sänky. Ylhäällä linkissä on video tästän.

Näyttö on eggrider v2. Näyttö on todella kätevä ja pieni. Vaikka se onkin pieni siinä on kaikki tiedot (ajomatka, aika, nopeus, akkukapasiteetti yms.) Näytössä on erikoinen ominaisuus sillä siinä on Bluetooth. Näytön puhelinsovelluksella pystyt säätämään helposti lähes kaikkea teknistä pyörässä. Näytössä on off road ja road modet ja lisäksi voit vaihdella 1-9 avustus tehon välillä. Sovellusta on helppo käyttää ja sieltä voit asettaa kun ajat kaupungissa ja käytät road modea jolloin voit säätää sovelluksesta että pyörä menee laillista vauhtia 25km/h ja kun menet maastoon voit laittaa offroad moden jolloin voit laittaa rajoitukset vaikka pois jos ajat sellaisessa paikassa missä niin saa tehdä. Lisäksi voit laittaa sovelluksen kartoittamaan ja mittaamaan pyöräily matkaasi/lenkkiä . Voit myös käyttää puhelinta näyttönä. Ylhäällä linkissä on video tästä.

Mukaan tulee myös:
-laakereita ja muttereita jousiin ja runkoon varaosina/ylimääräisinä.
-Akun laturi joka on älylaturi joten kun akku on täysi se lopettaa lataamisen joten voit huoletta jättää akun yöksi lataamaan ilman pelkoa siitä että akun elinikä lyhenee (eli akku kuluu)
-Kaksi paria ylimääräisiä kumeja eri pinnoille ja yksi joka on tällä hetkellä käytössä on pistosuojattu joten sitä ei ihan tuosta vaan puhki saa (kaikista kulunein mutta pintaa on vielä jäljellä)
-Etu valo jota voi ladata akussa olevasta usb aukosta tai sitten siitä voi ladata vaikka puhelinta.
-Numerolukko jolle on myös teline satulan alla
-Jos haluat saat myös ylimääräiset lukkopolkimet, nopeusmittarin, ohjelmointikaapelin ja toisen moottorijarrutus kahvan.

Pyörä toimii seitsemän vaihteisena jos pyörästä haluaa 10 vaihteiden tarvii erinlaisen etu rattaan joka on helppo vaihtaa (1-3 vaihteiteilla ketjut hyppää paikoiltaan)

Tällainen pyörä otahan rohkeasti yhteyttä jos kiinnostaa. Voit ehdottaa hintaa jos saataisiin siitä hiottua kummallekin sopiva hinta.

 

Hinta: 2800

 

Paikkakunta: Ylivieska

Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa

 

Yhteystiedot: [email protected]
044 2376727

 

IMG_20200913_151407.jpg


Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...