Jump to content

MYYTY: Crescent Fashionline 307, 56x58


peltsip

Recommended Posts

Kuvaus: 

Crescent fashionline 307. 56x58 (voin tarkistusmitata korkeuden vielä, pituus mitattu moneen kertaan).

 

Myynnin syy: 2cm rungon pituudessa on vaan yksinkertaisesti liikaa, vaatisi vähän liikaa vaivaa ja patentteja että saisin itselle työmatkakulkineeksi. (Tällä siis poljettu viime syksystä kevääseen ja puhtaisiin kelveihin asti semiaktiivisesti')

 
Osalistausta:

Osasarja - bilteman parasta rihkamaa

 

(Kuva hävisi bittiavaruuteen nettisivujen siivoiluiden yhteydessä, sori!)

 

Bilteman 1v jalkajarrukiekko joka on heti uutena avattu ja vaihdettu vakiorasvat varuulta litiumirasvoihin

Etukiekko lähes puhki jarruteltu 27" joka kuitenkin pyörii suht kivasti, laakerit putsattu ja rasvat lyöty sisään viime syksynä.

Kumit: suht vähän ajettu Tourride 32mm molemmissa.

 

Etuhaarukkaan sorvattu jarrun renkaaseenlähennyspala, vakiona haarukkaan ei passaa shimano 600 jarru eikä tektron long reach, jää juuri noiden kahden välille. Adapterin saa vasaroimalla irti jos tahtoo metsästää jonkun eksoottisemman jarrun... Nyt mahtuu shimanon kaverina 32-630 renkaat jonka jälkeen alkaa jarru vähän ahdistamaan. Kyseessä siis tuota vastaava paitsi umpinaisesta alumiinitangosta: http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?34800-Tee-Itse&p=2059751#post2059751

 

Ohjainlaakerissa selkeät urat laakeripinnoissa mutta putsaus, uudet rasvat & säätö sai sen toimimaan suht jouhevasti.

 

Biltema lokarit, kammet & keskiö. Tässä on siis fauber-adapteri asennettuna eli lontoon poikien standardin mukaiset keskiöt saa paikoilleen ongelmitta. Kammet 36T rattaalla takakiekko 19T. Tuntuu menevän vähän vaikka minne ja miten paitsi lujaa kelveillä...

 

Ohjaamo: bilteman riseri. Ei jarrukahvoja riserille!

 

Polkimet: bilteman halvimmat wellgot.

 

Runkolukko, 1 avain tallessa.

 

Lisäksi kaupan päälle:

 

- Jarrulänget tektro long reach & shimano 600 mallia vanhat, vaikka molemmat vaikka shimano osuukin adapterilla nyt sekä 27" että 28" kiekkoihin kohdilleen.

- Käyrätanko ja siihen huppujarrukahvat joista toinen on ihan ok otteeksi kunhan vetää tankonauhaa hupunkin päälle (oma huppu parhaat päivänsä nähnyt) ja toisen pitäisi olla suht moitteeton shimano rsx joka ainakin ennen irroitusta toimi hyvin.

 

Hintapyyntö: 100e 80e, saa tinkiä.

 

Lisämaksusta mukaan myös fix fix musta alumiinikehä -takakiekko jossa uudet ~150m ajetut konelaakerit navassa, 19T surly 1/8" ratas ja epämääräinen lukkorengas. Plus spd-polkimet (toisen pyörän mukana tulleet, polkimia ei kertaakaan ruuvailtu mihinkään). Nämä siis jos brakeless ja hipster sun muu touhu kiinnostaa niin saa kaiken tarvittavan samaan pakettiin...Lyödään pakettiin vielä käytetty 14t 1/8" dura-ace takaratas lisäksi. Kaikki mitä tuossa lueteltu fillari + polkimet irtoaa 90 eurolla. Pyörän rassaamisesta haluamaasi konfiguraatioon valmiiksi voidaan neuvotella.

 

 

Postitus onnistuu ostajan piikkiin jos olet nopea, multa löytyy vähän aikaa nurkista pahvilaatikko ja pakkausmateriaalia johon koko roskan pitäisi mennä nätisti.

Paikkakunta: Jkl

Yhteydenottotapa: Yksityisviestillä. Jos on joku yleishyödyllinen kysymys niin olisi mukavaa että kysyisit tässä ketjussa niin kaikki tärkeä tieto olisi kaikkien saatavilla ilman että jokaisen pitää kysellä erikseen.

 

myös sähköpostilla [email protected] tavoittaa.

 

lisäykset boldattu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...