Jump to content

Myyty:Mongoose Sabrosa SS 29er maasto/hybridi sinkula *Oulu*


Illotus

Recommended Posts

Kaupan hyväkuntoinen Medium-koon Mongoose Sabrosa SS 2007 29er hybridi/maasto sinkula. Ostettu 2009 keväällä, eli noin kaksi vuotta ikää. Itse olen 177cm pitkä ja minulle tämä medium-koko on ollut melkolailla sopiva.

Levyjarrut yms. Ollut viimeisen vuoden melko vähällä käytöllä. Yhteensä luokkaa 1500-2000km poljettu. Ei mitään ihmeempää vikaa. Kerkesin tilata tuohon jo yhdet uudet jarrupalat, jotka voin heittää mukaan samaan pakettiin, jahka tulevat. Halutessaan kympillä saa mukaan 20 piikkisen takahammasrattaan talvea varten, kokeilin sitä paikoilleen, mutta muuten on käyttämätön. Kaikki ohjekirjat, mukana tullut monitoimityökalu ja pedaaliavain tulevat mukaan.

Kunto on hyvä. Jotain normaaleja pieniä jälkiä rungossa ja kammissa, mutta ei sen kummempaa. Viettänyt pääosin ei-ajoaikansa varastossa ja autotallissa. Asiallinen työmatkakulkineeksi, toimii hyvin rospuuttoaikanakin. Välitys nyt 42-16, eli semmoinen kohtalaisen leppoisa.

Sijaitsee Oulussa, mieluiten nouto, mutta jos tuon kokonaisena saa Matkahuollon kyytiin vietyä, niin voin kysellä sieltä mitä kuljetus maksais.

hp. 200€/tarjous + mahdolliset kuljetuskustannukset. Myyty

mongoose7_small.jpg

Lisäkuvia: kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 3, kuva 4, kuva 5, kuva 6 ja kuva 7

Kuvasta poiketen laitan paikoilleen ennen myyntiä vielä alkuperäiset pikalinkut kiekoille ja satulalle. Lisäksi kuvasta uupuu tuohon pullotelineen tapaiseen kiinnittyvä termari, joka tulee mukaan, jos ei ole muutossa hukkunut.

Allaolevasta osalistasta poikkeaa sen verran, että polkimina on Welgon pienehköt polkimet. Halutessaan alkuperäiset polkimet saa mukaan, mutta ne ovat kuluneet ja napsuvat polkiessa. Lisäksi seisontajalka on lisätty pyörään.

Pyörässä myös Bastan Click -runkolukko, johon kaksi avainta.

Tarkemmat tiedot:

Frame: Heat treated alloy 700C commuter disc specific with eccentric bottom bracket

Fork: Saso 7075 alloy legs forged crown and dropouts with chromo steerer

Chainset: TruVativ IsoFlow 42 tooth with alloy guard

Brakes: Radius Mech 7.0 mechanical disc with 160mm rotors

Wheels: Alex PC-19 double wall alloy rims built on Shimano HB-RM65 Centrelock disc front and Shimano FH-RM65 cassette rear hubs

Tyres: Continental 700x47C City Contact with Safety System

Handlebar: Mongoose alloy flat bar 25.4mm

Stem: Mongoose alloy 10 degree rise ahead

Saddle: Mongoose/Velo dual density

Seatpost: M-Logo alloy 350mm length 27.2mm

Pedals/Extras: Mongoose alloy platform pedals with Bio-tuned ergo bar ends and stainless steel coffee thermos cage

Takana on kiinnikkeet lokasuojalle ja tarakalle, haarukassa ei ole lokasuojan kiinnikkeitä. Itselläni oli siinä nippusiteillä kiinni lokasuoja ja se toimi ihan kohtalaisesti. Takavaihtajan korvake on, eli tämän voi muuttaa haluttaessa myös vaihteelliseksi.

Geometriatiedot lienevät samat kuin pyörän 2009 mallissa ja koko oli Medium.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...