Jump to content

MYYTY: Planet X kaffenback, Large


asimoii

Recommended Posts

Myydään **MYYTY**

 

Planet-X Kaffenback, koko L. Netti on pullollaan rungon arvioita (kehuja!) joten ei siitä enempä.

 

Runko taisi olla 2010 mallia, vanhempi malli kuitenkin. Vaakaputki (c-c) 57cm, pystyputki (c-c) 51cm, (c-t) 57cm. Runko on hyvässä kunnosssa, ei ole ajettu krossia vaan työmatkaa (pidetty aina sisällä, myös työpaikalla). Tilasin sen itse englannista, eli olen ensimmäinen omistaja. Runkoon mahtuu 32mm renkaat.

 

Pyörässä on kiinni tällä hetkellä Rigidan vanteet, Shimanon navoilla. Renkaat muistaakseni Continentalin Tourride 28mm. Haarukka on Planet X:n oma, kuten näkyy. Ohjainlaakerina Shimano 105. Kahvoina on Shimanon sora 8spd. Jarruina toimii Froglegsit. Tanko on Planet X:n la strada, 44cm leveä. Stemminä Feltin logolla oleva n. 10cm kannatin. Satulatolppa on Roox. Kuvassa oleva satula on Nitrox muovisatula, varastossa lojuu ns. normaali satula. Takavaihtaja on Shimano 105, edessä oli myös 105 tai sora, en muista. Pystyputkessa on kiinni Chebicin rulla joka vetää etuvaihtajan vaijeria ylhäältäpäin. Kampien ja keskiön merkkiä en muista, ne asennettiin Chebicissä uuteen runkoon ja ovat toimineet siitä saakka. Vahva veikkaus on Shimanoa, käyn kellarissa taas joku päivä niin voin tarkistaa asian ainakin kampien osalta. Polkimet Shimano spd.

 

Pyörällä ei ole ajettu paljoa, vain työmatkaa parina keväänä ja kesänä. Pyörä sijaitsee Espoossa, sitä voi tulla katsomaan. Hintapyyntö: 350€. Yhteys: yksityisviestit tai asimoii (at) outlook (piste) com.

 

EDIT: ei vaihtoa, hintaa alemmas.

post-6670-0-14197600-1359840819_thumb.jp

Muokattu: , käyttäjä: asimoii
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...