Jump to content

MYYTY: Cervélo R3 -runkosetti vm. 2007, koko 51 cm


Antti Salonen

Recommended Posts

Kuvaus: 

 

Kaupan on 2007 ostettu Cervélo R3 -runkosetti koossa 51 cm. R3 oli 2007 Cervélon kevyin runko, ja rungon paino on edelleen varsin kilpailukykyiset 841 grammaa. Verrattuna uudempiin R3-runkoihin, emäputki on lyhyt (120 mm), vaijerivedot ulkoiset ja keskiölaakeri tulee kiinni normaalilla BSA-kierteellä. Runkoon sopii 25 mm leveät renkaat.

 

Mukaan tulee vuosimallia 2010 oleva 3T Funda Team -haarukka (308 grammaa) ja FSA:n hyväkuntoinen ohjainlaakeri (50 grammaa). Haarukan kaulaputki on sahattu lyhyeksi, eli 8 mm korkean laakerin päällä on kaulaputkea noin 45 mm.

 

Satulatolppa on melko harvinaista kokoa 32,4 mm. Mukaan saa hiilikuitushimmin, jolla itse käytin aina yleisempää 31,6 mm kokoa. Myös kuvassa näkyvän mustan hiilikuitutolpan ja hiilikuitupannan saa halutessaan mukaan.

 

Rungolla on ajettu suuruusluokkaa 30 tuhatta kilometriä, mutta se on hyvin siistissä kunnossa. Maalipinnassa on pari pientä kolhua viistoputkessa. Keskiölaakerin kohdalla on pieni ketjun putoamisesta tullut kolhu -- paikka on sittemmin suojattu kiveniskuteipillä. Rungolla tai haarukalla ei ole ikinä kaaduttu.

 

Geometria on sekä hyvin matala että lyhyt, ja oma tuntuma on se, että runko voisi sopia hyvin 160-165 cm ajajalle. Itsellä tämä jäi pois ajosta siksi, että se oli minulle 170-senttisenä liian lyhyt. Geometriataulukko on liitteenä.

 

Hinta: 600 400 €

Paikkakunta: Käpylä, Helsinki

Yhteydenottotapa: Mieluiten yksityisviesti, tarvittaessa puhelin 050-5345703

 

cervelo geometry.png

cervelo r3 2.jpg

cervelo r3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...