Jump to content

M: Scott 18" ysärimaasturi


Espu

Recommended Posts

MYYTY

 

Ei mahdu enempää pyöriä taloon ja kun parempi talvipyörä kasautui niin tämä saa lähteä. 90-luvun alkupuolen Scott Instict maastopyörä. Runko ja keula ohentamatonta cromoa ja pystydropit. Väri kauniin purppura, koristeltu hauskasti tarroilla. Lähtevät varmaan pois jos jaksaa nyplätä. Runko nimelliskooltaan 18", matalahko 189cm pitkälle 89cm inseamilla.

 


 

Ekassa kuvassa siinä kuosissa kuin itse tällä ajoin. Seuraavat kuvat esittävät nykytilan. Myyn kuitenkin ilman tuota mokkasatulaa. Ajovalmiudesta puuttuu gripit, satula ja sinkulointiprikat, rattaan annan mukaan.

 

Olen ajanut tällä magic gear -sinkulana 34/16 -väleillä, osuu kivasti. Viilausvaraa dropeissa ei juuri ole, mutta vaihtajankorvake on tallella jos kiristäjän haluaa laittaa.

 

Kiekot 2006 Trekistä, navat jotkut Shimanot, ok kunnossa. Pientä heittoa mutta ei mitään ajoa haittaavaa. Kumit lähes uudet Schwalben Rapid Robit.

 

Kammet originaalit Shimanot kiinteillä rattailla. Uloimasta rattaasta rälläköity piikit pois, ajo tapahtuu keskirattaalla. Kasettikeskiö pyörii hyvin. En ole lähtenyt irroittamaan, saattaa olla haasteellista. Polkimet Mongoosen perusflätit, metalliset.

 

Jarrut+kahvat Promaxit, kokonaisuuden heikoin lenkki. Etujarru toimii ok, takajarru kankeasti. Etuhaarukan toinen jarrutappi on katkennut irti, kierteitä kuitenkin tallella. Tapin virkaa toimittaa nyt kiinnitysruuvin ympärille laitettava holkki jolla jarrulänki pysyy suorassa, toimii. Stemmi originaali, tanko leikkaamaton Bilteman riser. Tolppa originaali, pikakiinnitys korvattu pultilla ja mutterilla.

 

Ajelin tällä kesällä 28" kiekoilla fiksinä, 35mm kumien kanssa toimi hyvin. Perä tosin 130mm niin ei ihan mitä vaan voi lyödä kiinni. Talviajoon laitoin 26" kiekot nappuloilla alle, mutta speksaushimo yltyi ja piti hommata kalliimpaa. Käypä pyörä.

 

MYYTY 80e, vain nouto Helsingin Munkkiniemestä. Yhteydenotot yksityisviestinä.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...