Jump to content

MYYTY - Tacx Bushido Smart trainer, pyöräilyrulla


Ossi K

Recommended Posts

Kuvaus: Tacx Bushido Smart trainer, pyöräilyrulla olisi tarjolla todella edullisesti, koska itsellä ei käyttöä Erittäin vähän käytetty, langaton yhteys. Mukaan myös harjoitusrengas. Samalla kun harjoitusrenkaat kestävä paljon pitempään kuin tavalliset renkaat, huolehtivat ne myös siitä, että melutaso laskee huomattavasti.

 

Erinomainen väline tekemään maantiepyöräilystä ympärivuotista.

 

Sen sijaan että harjoittelisit ohjaustankoon kiinnitetyn tietokoneen avulla, voit liittää Bushidon Tacx Cycling -sovellukseen nopeasti ja helposti. Jos lisäksi haluat harjoitella myös tietokoneen avulla, voit ostaa Upgrade Smartin. Bushido on itsestään latautuva, siksi sen on täysin langaton eikä se tarvitse yhtään sähköjohtoa. 

 

Jos yhdistät rulla tietokoneeseesi, voit käyttää Tacx Trainer Software 4 Advanced -ohjelmaa.

Tabletin tai älypuhelimen sijasta käytät tietokonettasi säätääksesi vastustusta ja lukeaksesi tietoja suorituksistasi. Tietokoneohjelma tarjoaa esimerkiksi pitempiä HD-tai Blu-Ray -videoita. Kun pyöräilet, säätyy takarengas automaattisesti nousuissa ja alamäissä.

 

Koska Bushidoa ei tarvitse liittää mihinkään virtalähteeseen, voi sitä käyttää missä vain, milloin vain. Silloinkin, kun älypuhelin ei ole mukanasi.


SÄHKÖINEN MOOTTORIJARRU
Moottorijarru on kaikkein edistyksellisin vastuslaite, joka tekee pyöräilykokemuksesta kaikkein realistisimman. Vastus on dynaamisesti kontrolloitu, sitä lasketaan ja säädetään jatkuvasti, jotta tien vastus olisi mahdollisimman realistinen.

Kun vastusta lasketaan, käytetään kaikkia pyöräilijän reitille asettamia vaatimuksia, jotta se olisi mahdollisimman realistinen. Ilma- ja rullavastus, asteet ylös/alas, paino, ilmanpaine, tuulen voimakkuus, lämpötila, korkeus, hitaus ja jarrutusominaisuudet otetaan huomioon ja lasketaan satoja kertoja per sekunti, jotta pyöräilykokemus olisi aidon tuntuinen.

Tacx -pyöräilyrulla kontrolloi dynaamisesti jarrutuksen voimakkuutta. Muut rullat käyttävät vauhtipyörää ohittaakseen kuolleen pisteen mutta Tacx -rullat säätävät koko ajan vastusta simuloidakseen mahdollisimman luonnollisen käsittelyn. Dynaamisen jarrutusjärjestelmän ansiosta virtuaalisista kiipeilyetapeista tulee aitoja haasteita.
 

 

Lisätietoa:

 

https://www.xxl.fi/tacx-bushido-smart-trainer-pyorailyrulla/p/1114608_1_style?fbclid=IwAR0CGrfVegRMaK1fJY-DfsAOvYyNbPa0yJ8graR6h0aIInSCzvxAE8YoOgg

 

review löytyy täältä: https://youtu.be/qiUzarlcKag

 

 

Hintapyyntö: 250e

Paikkakunta: Espoo

Yhteydenottotapa: nolla50 4337560, [email protected]

IMG_2798.JPG

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...