Jump to content

MYYTY - Myydään Merida Ride 300 2015, koko 54 cm, Tornio/Oulu


allunteri

Recommended Posts

Myydään syksyllä 2017 käytettynä ostettu Meridan Ride 300 maantiepyörä vuosimallia 2015. Ride 300 on Meridan keskiluokan maantiepyörä, josta löytyy muun muassa hiilikuituinen etuhaarukka, laadukas alumiinirunko, Shimanon Tiagra 2x10 voimansiirto, Tektron jarrut ja hiilikuituinen satulatolppa. Sepeli tuhosi edelliset renkaat, niin nykyään pyörässä on alla (kuvista poiketen) Continental Grand Prix 4000 S II 700c x 25 mm renkaat (ovh. noin 70€), jotka ovat todellisuudessa noin 28 mm leveät. Painoa pyörällä on 9-10 kg, riippuen varustuksesta. Kuvista poiketen pyörässä on lokasuojat kiinni, mutta ne lähtevät irti jälkiä jättämättä jos niitä ei halua käyttää. Normaalipolkimet mukaan, tai kiinni olevista Shimanon kombipolkimista voidaan neuvotella.

 

Pyörän ajoasento on melko rento ja tästä syystä se on toiminut myös työmatkapyöränä. Ei ole kisapeli, mutta loistava lenkkikaveri ja tällä kehtaa ajaa pidempääkin matkaa mukavuuden takia.

 

Ainoa vika pyörässä on se, että vastikään huomasin takanavassa hieman klappia. Napa pyörii hyvin ja ei pidä (ainakaan omaan korvaan) ylimääräistä ääntä, mutta takavanteesta kun heiluttaa sivuttain niin tuntuu hieman klappia. Hyvin todennäköisesti napa vaan kaipaa puhdistusta ja uudet rasvat, mutta avaamalla se selviää. Napa on cup and cone mallia, eli huoltaminen on helppoa ja nopeaa + huolto-ohjeet löytyvät helposti netistä. Pyörä ja voimansiirto on myös hieman likainen työmatkakäytöstä johtuen.

 

Miksi en sitten itse korjaa? Muuton yhteydessä huoltotilat huononivat merkittävästi. Tarkoituksena olisi kumminkin viedä pyörä Ouluun 26.7 ja huoltaa se siellä paremmissa tiloissa. Jos saan takanavan kuntoon niin nostan hintaa, joten ennen sitä on mahdollisuus ostaa pyörä halvemmalla jos kiinnostaa itse korjata. Saa tulla katsomaan ja ihmettelemään, toki koeajokin onnistuu.

 

Pyörä on siis tällähetkellä Torniossa, mutta kulkeutuu Ouluun näillä näkymin 26.7. Takaisin voin tuoda tarpeen vaatiessa, mutta todennäköisesti jätän pyörän Ouluun. Lisää kuvia pyytämällä.

 

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M/L (54 cm)

Hintapyyntö: 300€, jos ei miellytä niin saa tarjota!

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Tornio/Oulu

Yhteydenottotapa: YV

IMG_20170906_163824.jpg

IMG_20170827_183712.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...