Jump to content

Myyty: Scott Boulder 19"


MikkoMM

Recommended Posts

Hinta päivitetty 80 euroon.

Laitetaan hyvä kiertämään. Myyn syksyllä ostamani Scott Boulderin vähentyneen maastopyörätarpeen myötä. Tarkoitus oli sinkuloida tuosta työmatkapyörä talveksi, mutta tekemättä jäi. Dropit vertikaalisia, joten tästä ei ilman ketjunkiristäjää sinkulaa oikein saa.

Strategiset mitat: runko 19" ja kiekot 26". Vaikkei se juuri mitään kerrokaan, niin sanottakoon, että 183 cm kuskille tämä on ollut melko sopiva. Runko on alumiinia ja leimassa lukee 7005. Ehkä tämä kertoo jollekulle enemmän kuin minulle.

Kunto on hyvä, mitä nyt vaihteista tuntuu toimivan hyvin vain kolme pisintä, mitkä ovat tosin olleet varsin sopivia muutamille työmatkoille, jotka olen tuolla ajanut. Jarruvaijerit ja renkaat vaihdoin. Samalla säädin jarrut ja avasin sekä huolsin etunavan. Samalla vaihdoin mukaan saamani sinisen teräskeulan joustamattoman joustokeulan tilalle. Potentiaalisen ostajan kannattaa vaihtaa jarrupalat ja harkita hiovansa vanteiden jarrupintaa pitävämmäksi.

Hp. 80 euroa. Mukana tulee myös kuvissa näkyvät haarukat, joista tällä hetkellä kiinni sininen teräksinen. Ja mukaan tietysti uudehkot Michelin Country Mud-kumit.

Pyörä on tavattavissa ja koeajettavissa Helsingin Kalliossa arki-iltaisin (18:00 eteenpäin, mutta työkiireiden vuoksi ei ihan joka ilta) sekä vk-loppuisin.

Heikkolaatuisia käynnykuvia:

Kuva 1

Kuva 1

Kuva 1

Yhteystiedot YV tai mikko piste majander ät iki piste fi. Myös puhelimitse O4O 5632 893. Sähköpostilla tavoittaa parhaiten.

29.7.2011: Nurkat täyttyy osista, enkä jaksaisi aloittaa tämän sinkuloimisprjektia. Hintapyyntö olkoon 80 euroa.

2.8.2011: Pyörä on myyty. Kiitoksia kiinnostuneille.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...