Jump to content

KAIKKI MYYTY. Manitou Skareb ja pari vanhempaa Foxia


stenu

Recommended Posts

Varaston syyssiivous... Meidän perheen junnujen käytössä olleita vanhempia 80-millisiä haarukoita on jäänyt keräämään pölyä junnujen kasvettua niistä ulos.

1. Manitou Skareb Super vm. 2005. Kevyt V-jarrutapeilla varustettu ilmakeula, jossa Post Mount -levarikiinnikkeet. Lukitus ja paluuvaimennksen säätö. Molemmat toimii. Käytönjälkiä on ja liukuputkien stefat vuotaa vähän öljyä putkille, mutta ei vuoda ilmaa. Kaulaputki vähän reilu 17 cm. Hinta 30 euroa. MYYTY.

2. Fox F80 RL vm. 2006. Ostettu ebaystä varakeulaksi, ei ole ollut meillä käytössä. Vain levareille, IS-kiinnikkeet. Teknisesti virheetön, mutta aikaisempi omistaja on maalannut/maalautanut sen mustaksi ja tarrat puuttuvat. Lukitus, lukituksen herkkyydensäätö ja paluuvaimennuksen säätö kaikki toimivat. Tiivisteet hyvässä kunnossa ja toimii herkästi. Kaulaputki 21 cm. Hinta 150 euroa. MYYTY.

3. Fox F80 RLT vm. 2004. Oli nuoremmalla tyttärellä kisakeulana V-jarrupyörässä. Paikat v-tapeille + IS-levarikiinnikkeet. Käytönjälkiä on, mutta toimii hyvin. Ilmat ja öljyt pysyy sisällä. Lukitus, lukituksen herkkyydensäätö ja paluuvaimennuksen säätö kaikki toimivat. Kaulaputki 17 cm. Hinta 120 euroa. MYYTY.

Tavarat on Hesassa ja myös muut kuvan roippeet on myytävänä: http://www.yksivaihde.net/site/foorumi/topic.php?id=14387&replies=1#post-229003

mikko(miukumauku)helsinginkatse.fi tai nolviisnol-5693042

8204752193_1564fe6b92_c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...