Jump to content

[MYYTY] Shimano XTR M975 Dual Control


anlin

Recommended Posts

Myynnissä lähes uudet Shimano XTR M975 Dual Control jarru- ja vaihdevivut 2x9 tai 3x9-vaihteistolle. Nämä ovat yhdistelmävivut eli sekä vaihteet että jarrut toimivat samasta kahvasta. Kahvan ylös/alas työntäminen vaihtaa vaihteita ja tankoa kohti vetäminen jarruttaa. Hyvin samankaltaiset toimintaidealtaan kuin Shimanon maantiekahvat. Erittäin kilpailukykyiset painoltaan (muistaakseni vain hieman yli 400g kahvaparille ilman jarrusatuloita) sekä erittäin makean näköiset pyörässä. Uudemmat 975-sarjan Dual Control XTR:ät ovat myös melko harvinaisia, näitä ei ihan joka pyörässä näe.

Palikat ovat lähes uudet, otettu käyttöön n. 1.5kk sitten uutena paketista. Kerkesin näillä ajaa ehkä maksimisaan 50km, tuskin sitäkään. Nämä ovat siis olleet erittäin kevyellä käytöllä. Vivut luonnollisesti uudenveroisia ulkoisesti ja toiminnallisesti. Jarrupalat lähes käyttämättömät, eipä oikeastaan uudesta erottaisi.

Jarrusatuloiden taempia PM-kiinnikkeitä viilattu (siististi!) hieman jarrulevyn puolelta, jotta jarrut toimisivat Hopen "kelluvien" alumiinikeskuksellisten jarrulevyjen kanssa. Viilattu kohta värjätty mustaksi joten ei pistä silmään. Pyörässä kiinni viilattu kohta jää täysin levyn peittoon, eli ei näy ollenkaan. Tämä ei luonnollisesti vaikuta jarrujen toimintaan millään tapaa, ainoastaan sallii kelluvien jarrulevyjen käytön näiden kanssa.

Jarruletkut ovat lyhentämättömiä, eli riittää myös isompaan runkoon. Jarrut ilmattuja ja asennusvalmiita. Vaihtajat pelittävät kuin junan vessa ja jarrut ovat erittäin tehokkaita ja tunnokkaita. Syy myyntiin on siirtyminen saman jarruvalmistajan (Hope) pysäyttimiin kaikissa pyörissä varaosien ja jarrupalojen hankkimisen yksinkertaistamiseksi.

Kuvia myytävästä tuotteesta laitan kun kerkeän sellaisia ottamaan. Alla siksi aikaa netistä poimittu kuva :) (viilattu kohta korostettu punaisella)

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...