Jump to content

MYYTY - TR Bianchi Via Nirone 7 koko 57


jcl

Recommended Posts

Kuvaus: Mikäli pyöräkärpänen on iskenyt mutta et halua vielä käyttää tuhansia euroja huippumoderniin pyörään niin tässä sinulle ratkaisu. Kyseessä on juuri huollettu Team Rynkebyn Italian ylpeys Bianchi Via Nirone 7 vuosimallia 2013. Kilometrejä rungolle on tullut muutaman Pariisin matkan verran mutta osia päivitetty ja huollettu säännöllisesti eli halpoja ja nopeita kilometrejä edessä vielä paljon. Jos pelkäät että pieni kolhu vaurioittaa hiilikuituja niin tässä ei sitä pelkoa ole koska kyseessä on erittäin kevyt ja kestävä alumiini runko (haarukka on hiilikuitua). 

 

Pyörän paino tällä kokoonpanolla on 8.5 kg eli ei jää jalkoihin painon puolesta. Pyörään on päivitetty kiekot joiden laatua kelpaa verrata monen huippumerkin kanssa. Campagnolon Zonda kiekot ovat keränneet kehuja eikä syyttä. Pyörä kulkee kuin raiteilla näillä kiekoilla. Mikäli arvostat Italiasta laatua niin silloin ei osat kaipaa esittelyä; Campagnolo Veloce vaihteet ja Campagnolo Centaur jarrut. Kampisarja vaihdettu Shimano 105 (kammen pituus 175) mutta Campagnolo Veloce kampisarja (kammen pituus 172.5) löytyy myös. Ohjainkannatin, satulatolppa ja tanko (42 cm) ovat mallia Bianchi Reparto Corse. Satula San Marco. Pyörä myydään ilman polkimia. Kumit; Continental Grand Prix 4000 S II. Ketjut: KMC:n huippuketjut.

 

Tässä myös hieman tarkempia mittoja mutta pyörän sopivuus selviää parhaiten kokeilemalla. F.Reach: 382 mm, F.Stack: 576 mm, O.Stack: 662mm. 

 

Rungon koko: 57, itse olen 185 ja olen ollut erittäin tyytyväinen kokoon. Uskon että optimi pituus on 180 - 185 mutta tämä on arvaus.

Hintapyyntö: 700 euroa (toimitus pääkaupunkiseudulle tai postitse muualle Suomeen, postikulut sisältyy hintaan)

Paikkakunta: Helsinki

Yhteydenottotapa: puhelin: o5o3812473

Bianchi1.jpg

Bianchi2.jpg

Bianchi3.jpg

Bianchi4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...