Jump to content

MYYTY - Canyon Roadlite AL 7.0 koko: XS


Laurakjun

Recommended Posts

Myydään Canyon Roadlite AL 7.0 -fitnesspyörä.


Runko on XS-kokoinen ja sopii hyvin valmistajan suosituksen mukaisesti 163 - 171 cm kuskille. Pyörään on vaihdettu alkuperäisiä jarruja huomattavasti paremmat Shimanon SLX -hydrauliset jarrut kahvoineen. Pyörää on säilytetty aina sisätiloissa ja pidetty todella hyvin, joten se on erittäin hyvässä kunnossa. Pyörä soveltuu hyvin työmatkapyöräksi, mutta sillä ajaa vaivatta myös pidempää maantielenkkiä. Myyn pyörän, koska siiryin itse maastopyöräilyyn.

Hyviin ominaisuuksiin voidaan lukea mm. täydellinen Ultegran voimansiirto, erittäin kevyt paino (n. 8.5 kg) ja hiilikuituinen etuhaarukka+satulatolppa.

 

Pyörään on tehty perushuolto 6/17 ja samalla vaihdettu jarrupalat sekä takakumi.

 

Tässä linkki hyvin vastaavaan pyörään Canyonin uudesta mallistosta: https://www.canyon.com/en-fi/fitness/roadlite/roadlite-al-sl-8-0.html Huom! Tämä vuoden 2015 roadlite 7.0-malli vastaa  nykyään paremmin roadlite 8.0-mallia kuin 7.0. Seuraavat poikkeavuuden pyörästä löytyy verrattuna tuohon linkistä löytyvään: satula on Ergon SME30, kiekot DT Swiss R460 Road Disc, kumit ovat contin GP4000S 28mm ja jo edellä mainitut SLX:n jarrut kokonaisuudessaan.

Kauppaan sisältyy pyörän mukana tulleet kilkkeet, paksu ohjekirja/huolto-opas, momenttiavain pyörään sopivilla vaihtokärjillä, erilaisia lippusia ja lappusia sekä ostokuitti. Lisäsin mukaan vielä yhdet vaihtojarrupalat sekä vara sisurin.

 

Rungon koko: XS

Hintapyyntö: 720e

Paikkakunta: Jyväskylä (huom! Tällä viikkolla reissaan seuraavanlaisesti: Seinäjoki-Turku-Tampere, joten jos kiinnostusta löytyy niin voin kuljettaa pyörää mukanani.)

Yhteydenottotapa: Whatsapp, tekstiviesti tai sposti

 

Laura / nolla44 kaksi706neljä32 / laurakatjun ät gmail.com

 

 

 

 

canyon.JPG

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...