Jump to content

SAA POISTAA: Magura Julie -pari


juminy

Recommended Posts

Talven jälkeen takajarru kaipaa ilmausta ja molemmissa kahvapäässä pientä kosteutta. Eli vissiin noin -15C:ssa ajetut pari lenkkiä olivat tiivisteille liikaa. Tai sitten vuoti vain hiukan silloin ja nyt ei enää. Koitin pumppailla ja puristella kovaakin enkä saanut lisää vuotoa aikaan. Taidan kuitenkin laittaa mekaaniset kun tsygä menee faijalle enkä ehdi noita testaamaan, jotta tietäisin onko niissä ongelmaa myös kesäkäytössä vai ei.

Ajettu ehkä 400km. Ei siis pitäis olla käytöstä väsyneet, mutta ehkä se pakkanen oli liikaa. Tuntuu olevan halvoille mineraaliöljyjarruille välillä rankkaa toi talvi. Shimanon 575:t (halpis, samaa hintaluokkaa Julien kanssa) saa ilmata joka kevät. Niillä sentää talven selviää, mutta kevääseen mennessä alkaa kahva painua liikaa.

Näissä etujarru ei vielä tarvii muuta kuin ajoa. Ja seurailua, tihkuuko öljyä jostain vai ei. Ei se ainakaan paljon vuoda kun kerra skulaa. Takajarru kyselis ilmauksen perään ja seurailisin sitäkin.

Lyhensin näistä letkut uutena ilman, että laitoin inserttejä. Virhehän saatto tulla siinä (hehheh, kyllähän insertit kuuluis ehkä laittaa... näissä ei tosin ollut uutenakaan, joten en laittanut minäkään ja ekan kesän toimi ihan mainiosti), mutta tuntuis, ettei letkun tyvi kostea ollut, vaan vivun puolelta oli vähän kosteeta.

Ei levyjä. Oliiveja ja inserttejä saattaa olla kaks molempia tallessa, mut en lupaa. Etin ne, jos joku lupaa tulla hakemaan jarrut pois joko Helsingistä Herttoniemenrannasta tai Espoosta Kilosta.

Ei enää kaupan.

j u m i n y ÄT g m a i l PISTE c o m

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...