Jump to content

Tuomari

Jäsen
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viestit kirjoittanut Tuomari

  1. Ois tarvetta päivittää voimansiirtoa, eli hakusessa takapakka 10 speed 11-42. Ei mielellään mitään loppuunajettuja eikä ylihintaisia! Tai jos löytyy tietenkin joltain takapakkaan lisättävä 42 ratas, niin sekin käy vallan mainiosti.

     

    Paikkakunta: Haukipudas

    Yhteydenottotapa: YV

  2. Kuvaus: Haibike täpärirunko 26 renkaille. Runko sopiva 180+ pituiselle. Keskiölaakeri ja Shimano Alivio 9 speed kammet+rattaat paikalla (melkein uudet). Kerran hitsattu ammattilaisen toimesta jokin ratkeama vaakaputken juuresta (Mulla kestänyt 3 vuotta). Voin lähettää kuvia, jos tarvetta. Myynnissä myös runkoon passeli iskarikin.

    Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L

     

    Hintapyyntö: 100€+pk tai nouto

     

    Paikkakunta: Haukipudas 

     

    Yhteydenottotapa: yv

  3. Kuvaus: Myynnissä hyväkuntoiset ja suorat Matrix 750 vanteet vannejarruille ja 8 pakalla (menee varmaan 9 pakkakin). Johonkin retro maasturiin hienot 26 kiekot mustilla pinnoilla ja kirkkailla nippeleillä.

     

    Hintapyyntö: 

    Paikkakunta: Haukipudas

    Yhteydenottotapa: yv

  4. Kuvaus: Fox Float R takaiskari. Pituus 200mm, iskunpituus 50mm. Vaimennuspuoli "kurlaa" vähän, muttei vaimennus sentään kokonaan ole kateissa, muuten virheetön ja toimiva. Ollut vuoden 2008 Felt Compulsion 3 pyörässä ensiasennuksena. Ajettu kahtena vuotena. Ei puslia.

    hintapyyntö: ##myyty##

    Haukipudas

    Yhteydenotto yv tai mailiin jkovalja79 (mauku) gmail com

  5. Kuvaus: Alivio levyjarrunavoille (navat putsattu ja rasvattu keväällä -14) kasatut vanteet. Takana kehänä Alexrims Linus21, Hayesin 160mm levy ja takapakka 7 lehtinen (voi vaihtaa varmaan 8/9 pakan?). Pientä heittoa vanteella. Edessä kehänä Matrix 550 ja levy Maguran 180mm. Tässäkin ihan pieni heitto. Eivät ole keveimmästä päästä. Näitähän voi käyttää myös v-jarruille.


    Hintapyyntö:€ + postit/nouto

    Paikkakunta: Haukipudas

    Yhteydenottotapa: YV

  6. Kuvaus: Pyörävaraston uumenista kaivettu kohtuukuntoinen Rockshox Judy tt joustokeula 80mm joustolla. Muistaakseni joku vuosi sitten käytetty auki ja huollettu. Ei ole paljoa ollut käytössä. Alajaloissa joitakin jälkiä. Tästä hyvä junnukeula tai johonkin fiilistely fillariin. Oisko vuosimalli 2003-2005. Kaulaputkea jäkjellä 20,5cm. Kuvia voin laittaa halukkaille.


    Hintapyyntö: 

    Paikkakunta: Haukipudas

    Yhteydenottotapa: YV s.posti jkovalja79 (mauku) gmail.com

×
×
  • Luo uusi...