Jump to content

Ninka

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viestit kirjoittanut Ninka

  1. Kokkolassa myynnissä 5 vuotta käytössä ollut Giant Liv Tempt maastopyörä, naisten malli. Runko koko S, itse olen 164cm pitkä ja tämä koko sopii hyvin myös nuoremmalle ja lyhyemmälle. Rengaskoko 27,5". Pyörää on huollettu vuosittain, tälle keväälle huolto vielä tekemättä. Runko on siistissä kunnossa, mutta käytönjälkiä on. Etujousitus on jäykistynyt, mutta en ole joustoa kaivannut. Tulevan huollon yhteydessä melko varmasti edessä kuluvien osien vaihtoa. Pyörä myydään suoraan käytöstä ja mukaan tulee Schwalbe icespiker talvinastarenkaat x2. 

    IMG_20200426_112825.jpg

  2. Mulla on myynissä 5 vuotta käytössä ollut Giant Liv Tempt maastopyörä, naisten malli. Runko koko S, itse olen 164cm pitkä ja tämä koko sopii hyvin myös nuoremmalle ja lyhyemmälle. Rengaskoko 27,5". Pyörää on huollettu vuosittain, tälle keväälle huolto vielä tekemättä. Runko on siistissä kunnossa, mutta käytönjälkiä on. Etujousitus on jäykistynyt, mutta en ole joustoa kaivannut. Tulevan huollon yhteydessä melko varmasti edessä kuluvien osien vaihtoa. Pyörä myydään suoraan käytöstä ja mukaan tulee Schwalbe icespiker talvinastarenkaat x2.

    IMG_20200426_112825.jpg

  3. Merkki: MYYTY Giant

    Malli: Liv tempt

    Lyhyt kuvaus: Naisten maastopyörä

     

    Rungon koko: S, 27.7"

     

    Kuvaus: MYYTY. Myyntiin 5 vuotta käytössä ollut Giant Liv Tempt maastopyörä, naisten malli. Runko koko S, itse olen 164cm pitkä ja tämä koko sopii hyvin myös nuoremmalle ja lyhyemmälle. Rengaskoko 27,5". Pyörää on huollettu vuosittain, tälle keväälle huolto vielä tekemättä. Runko on siistissä kunnossa, mutta käytönjälkiö on. Etujousitus on jäykistynyt, mutta en ole joustoa kaivannut. Tulevan huollon yhteydessä melko varmasti edessä kuluvien osien vaihtoa. Pyörä myydään suoraan käytöstä ja mukaan tulee Schwalbe icespiker talvinastarenkaan x2. Myynnissä muuallakin

     

    Hinta: €200

     

    Paikkakunta: Kokkola

    Maakunta: Keski-Pohjanmaa

     

    Yhteystiedot: Nolla voisi nolla

     

     

×
×
  • Luo uusi...