Jump to content

Snx0

Jäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Hki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Up, nyt hyvä saksalainen pyörä markettipyörän hinnalla.
  2. No niin, nyt talvea vasten naurettavan halvalla poies.
  3. Moi, pahoittelut kun en ole tätä pyörän myyntiä ehtinyt hoitamaan, kyselyitä on kyllä tullut reippaasti, valitettavasti en ole oikein ehtinyt vastailemaan. Vain polkimet uudet, muut osat ovat about väliltä 2007-2017, kaikki ok-kuntoisia.
  4. Moi, kiitos tarjouksesta, mutta crossipyörälle ei ole valitettavasti tarvetta.
  5. Oho! Kun ostajaa ei ole näkynyt hakemassa pyörää pois niin lisätäänpä kaupan päälle Fox ilmaiskari sekä tiputetaan hintaa 580 euroon!
  6. Tuumista ei valitettavasti tietoa. Itse noin 180cm ja pelittää ihan hyvin, joutuu tietty satulatolppaa hieman nostamaan. Veikkaisin että varmaan sopivin noin 168-175 cm kuskille. Nämä kuitenkin hieman makuasioita joten kokeilemalla selviää. Voin tietty pyydettäessä koittaa mittailla runkoa/ajokorkeutta.
  7. Kuvaus: Hyväkuntoinen Specialized Enduro Elite, rungon vuosimalli on taitaa olla 2006 ja muut osat vuoden pari uudempia. Polkimet ajettu kaksi tai kolme lenkkiä. Pyörä ajokunnossa ja käytössä tälläkin hetkellä. Osia mm: Keula: Fox Float X Trail Tune Takaiskarit: Fox DHX 5.0 + Fox DHX Air! Vaihtaja: Shimano XTR Jarrut: Hope Kiekot: Mavic Deetrax Renkaat: Schwalbe Fat Albert Polkimet: Lähes käyttämättömät Shimano GR500 flätit Rungon koko (lisätty myös otsikkoon): M Rengaskoko (lisätty myös otsikkoon): 26" Paikkakunta (lisätty myös otsikkoon): Hintapyyntö: MYYTY Kaupan päälle Fox DHX-ilmaiskari! Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
  8. Laitetaan tämä takaisin myyntiin kun en myynytkään viime syksyllä. Hinnan pudotus samalla 150 euroon, hae pois!
  9. Kuvaus: Hyväkuntoinen Rixe Cross XC 4.0. Made in Germany. Suntour NEX 4110 keula,Tektro Draco hydrauliset levyjarrut, Shimano Alivio vaihtaja ym. Rungon koko (lisätty myös otsikkoon): L Rengaskoko (lisätty myös otsikkoon): 28" Paikkakunta (lisätty myös otsikkoon): Helsinki Hintapyyntö: 190 € Yhteydenottotapa: Yksityisviesti
×
×
  • Luo uusi...