Jump to content

svalima

Jäsen
  • Viestit

    34
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viestit kirjoittanut svalima

  1. Merkki: Klein

    Malli: Quantum, Kirsten, Stage ym.

    Lyhyt kuvaus: Pieni naisen/junnujen malli

     

    Rungon koko: 45-50

     

    Kuvaus: Etsin kaunista Klein maantiepyörää tyttärelleni. Esimerkkinä tämän linkin takaa löytyvä: https://www.pinkbike.com/buysell/1955116/

     

    Hinta: max 800

     

    Paikkakunta: Parainen

    Maakunta: Varsinais-Suomi

     

    Yhteystiedot: Samuli Välimäki
    O44 ysikasiysi266O

     

     

  2. Merkki: Laadukas

    Malli: Laadukas

    Lyhyt kuvaus: Kännykkäteline

     

    Kuvaus: Pyörän ohjaustankoon kiinnitettävissä oleva helppokäyttöinen ja jämäkkä kännykkäteline. iPhone 6 tai 7 pitää sopia, ei pitäisi olla mahdoton rasti.

     

    Hinta: Halpa

     

    Paikkakunta: Parainen

    Maakunta: Varsinais-Suomi

     

    Yhteystiedot: svalima gmailissa toimii; tekstarit havaitsen parhaiten: O44989266O

     


  3. Merkki: Shimano/campa

    Malli: Oikea kahva 9-vaihteiselle

    Lyhyt kuvaus: jarru-/vaihtajakahva oikealle

     

    Kuvaus: Vanha ultegra temppuilee, eikä uusia 9-vaihteisia ole kovin tarjolla kaupan hyllyssä. Myy vanha toimiva 9-vaihteinen kahvasi minulle. 20v vanha ultegra olisi täydellinen, muutkin käyvät.

     

    Hinta: 10/tarjoa

     

    Paikkakunta: Parainen

    Maakunta: Varsinais-Suomi

     

    Yhteystiedot: Samuli / O44989266O

     

  4. Merkki: Musta

    Malli: Lyhyt

    Lyhyt kuvaus: O: Lyhyt nouseva stemmi

     

    Kuvaus: Nykyinen stemmi sojottaa alas ja on pitkä kuin kirahvin kieli. Haluan lyhyen, joka nousee ylös. Etuhaarukasta suoraan ylös jatkuva putki, mikä lie nimeltään, on halkaisijaltaan noin 32 mm, tai jos on joku tuumakoko, niin sitten jotain sinne päin. Ohjaustanko on aika lailla 25mm, luulen että tasan tuuma vois olla tarkka jos olis työntömitta mulla käytössä. Ei ole.

    Tarjoa, jos sulla on halpa joutilas. Paras olisi jos pääsisi hakemaan pyörällä, mutta posti tietysti kulkee myös. Laita tekstari tai soita, täällä en käy viestejä lukemassa.

     

    Hinta: 5€/tarjous

     

    Paikkakunta: Parainen

    Maakunta: Varsinais-Suomi

     

    Yhteystiedot: Samuli Välimäki
    Parainen
    044 989 266O

     

  5. Yksipyöräistä, satulatolppaan tai taka-akseliin kiinnitettävissä olevaa retkiperäkärryä haen. Muistan, että joku joskus täällä myi osittain särkynyttä sellaista. Minulla on peräpyörä, jolla ekaluokkalainen tulee perässä mukavasti. Sen perään on tarkoitus viritellä kesällä vielä erikseen tavarakärry, johon saamme makuupussit ja tavarat kyytiin pieniä reissuja varten. Voi olla, että kiinnityssysteemiä pitää viritellä joka tapauksessa, joten voit ehdottaa pientä projektiakin.

    Paikkakunta: Parainen

    Yhteydenottotapa: puhelin, O4498926kuusO

  6. Kuvaus: Reilua kuormaa kestävä laadukas tavarateline maantiepyörään. Jostain syystä viehättää sellainen satulatolppaan kiinnitettävä malli. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/8228/fjxgn/Topeak-MTX-Beamrack-EX-pikakiinnitettava-tavarateline-musta Tästä on kyse, mutta mielellään siis yli 7 kg kestävä. Tietääkö joku, mitä nuo oikeasti kestää? Toki lasten turvaistuimesta voi vastaavan väkertää. Siihen on hyvä kiinnikekin olemassa.

    Paikkakunta: Parainen

    Yhteydenottotapa: 044989266O

  7. Kuvaus: Etsin vihreään pyörääni vihreää satulaa. Saa olla käytön jälkiä, on niitä pyörässänikin. Ja lisää tulee, jos terveenä pysytään. Tarjoa edullista ja joutilasta satulaasi minun istuttavakseni. Lupaan pitää sen lämpimänä.

    Paikkakunta: Parainen

    Yhteydenottotapa: 044 989 2660 / svalima gmail

     

    Ps. Etsin myös pyöräilyhousuja ja polka dot -pyöräilypaitaa. Siis punaisilla palloilla, valkoisella pohjalla, L-koolla. Ja kirkkaita ajolaseja.

  8. Kuvaus: Etsin pyöräkypärää. Pyöräni on vihreä ja käytetty. Kypärä saa olla näiltä osin samanlainen. Hehkuvan helmiäissävyinen kaikkein mieluimmin, silloin olisivat kypärä ja pyörän runko yhtä. Köyhän on tosin tyydyttävä kompromisseihin aina toisinaan.

    Paikkakunta: Parainen

    Yhteydenottotapa: 044 989 2660. Soita rohkeasti.

  9. Kuvaus: Vähän ajettu, erittäin siistissä kunnossa oleva Merida Race Lite 904 maantiepyörä. Tämän mallin tarkemmat speksit löytyvät täältä: http://www.totalcycling.com/en/Merida-Race-Lite-904---2013/m-18251.aspx

    Satula poikkeaa tuon linkin takaa löytyvästä, vaihdoimme sen kuskille sopivampaan. Vanteet ovat Fulcrum Racing Comp -mallia. Runko on uutta vastaava. Etuhaarukassa on pieni pintanaarmu, mutta erittäin siisti ja tyylikäs, vähän ajettu hienosti rullaava peli. Voin kuljettaa pyörän näytille pk-seudulle, myös Tampereella ja Hämeenlinnassa liikun.

    Rungon koko 50 cm

    Hintapyyntö: 590€, uutena 1150€

    Paikkakunta: Parainen, käyn myös pk-seudulla säännöllisesti.

    Yhteydenottotapa:044 989 2660

    Merida1.jpg

    Merida2.jpg

    Merida3.jpg

    Merida4.jpg

    Merida5.jpg

  10. Onko sinulla joutilasta L-koon pallopaitaa? Mitä retrompi, sen parempi. Kunnolla ei ole niin väliksi. M saattaa käydä myös, jos on pitkäselkäinen malli. Etsin siis sellaista valkoista paitaa, jossa on punaisia mandariinin kokoisia palloja. Vaikein mahdollinen tapa hankkia sellainen paita on osallistua Ranskan ympäriajoon ja ottaa mäkikirikilpailussa johtoasema. Ajattelin kokeilla helpompaa vaihtoehtoa.

     

    Ja kahdet ajolasit haussa myös. Yhdelle isopäiselle, yhdelle pienipäiselle. Laadulla ei niin väliksi. Pienemmät olisi syytä olla kuitenkin siistit. Ne tulee naiselle.

     

    Parainen

    svalima gmail com tai puhelimitse 044 989 kakskuuskuusnolla.

     

    Ja tietysti pyöräilyhousuja tartten myös. Kahdet. Puhtaat. L ja S.

  11.  

    Ostin 50-senttiä korkean Meridan, jonka kuljettaja nyt toivoisi, että hänellä olisi myös cyclocross-renkaat käytettävissä nykyisten maantiekumien sijaan tai rinnalle. Helpointa olisi näin muodoin, jos seinällä roikkuisi toiset vanteet cyclocrossin kumeilla, ja niitä voisi sitten vaihtaa käyttötarkoituksen mukaan. Tällä hetkellä pyörässä on Fulcrum racing -vanteet, jos oikein muistan. Takapakassa on kymmenen lehteä. Jos tällainen setti nurkistasi löytyy (pistosuojatuilla) hiekalle sopivilla kumirenkailla, niin ota yhteyttä ja teemme edulliset kaupat ;)

     

    Paikkakunta: Parainen

    Yhteydenottotapa: 044 989 kaksikuusikuusinolla / "svalima gmail com"

×
×
  • Luo uusi...