Jump to content

J_T

Jäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viestit kirjoittanut J_T

  1. Merkki: Bianchi

    Malli: Osprey

    Lyhyt kuvaus: MTB vm.-95

     

    Rungon koko: M

     

    Kuvaus: Osasarja Shimano STX (3x7v) ja runko kaksoisohennettua terästä, eli ollut aikanaan ihan oikea maastoajoon tarkoitettu harrastusväline eikä mikään ”market-pyörä”. Renkaita lukuunottamatta alkuperäisessä osakokoonpanossa. Ollut aikanaan arkikäyttöpyöränä, viimeisen vuosikymmenen lämpimässä varastossa odottamassa kunnostusta. Jarrupalat loppu ja vaihtajavivut vaativat vähintäänkin avauksen ja putsauksen. Mukaan tulee uudet Shimano Deore V-jarrut sekä uudet Shimano 3x7v. jarrukahvat/vaihtajat, joten tästä saa kasattua halvalla hyvän käyttöpyörän. Alunperin oli tarkoitus ottaa tämä jälleen itselle arkikäyttöön, mutta pyöriä on nurkissa ihan liikaa... =)

     

    Hinta: 50€ / paras tarjous

     

    Paikkakunta: Helsinki

    Maakunta: Uusimaa

     

    Yhteystiedot: YV

     

    30BB06FB-027D-4A70-9FE6-580111338E0A.jpeg8A4FF724-6902-43EB-9CD3-FC3AA775D31D.jpeg


  2. Kuvaus: Myydään keväällä 2018 ostettu, alle 100km ajettu White 5Fat Pro. Mukaan saa halutessaan kuvassa näkyvät lokasuojat, polkimet sekä pullotelineen.

    Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M

    Hintapyyntö: MYYTY (700)

    Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki

    Yhteydenottotapa: -

    IMG_4212.jpg

  3. Kuvaus:

     

    Nurkkien siivous käynnissä ja uutta kotia etsii varaston kätköistä löytynyt Fillari-lehtien arkisto. Tarjolla on siis täydet vuosikerrat 1998-2013. Lehdet pääosin hyvässä tai erittäin hyvässä kunnossa. Tarkoitus on löytää koko paketille uusi koti, joten tarjouksia rohkeasti tulemaan. Myös 0€ tarjoukset huomioidaan ellei korkeampia tarjouksia tule. Toimitustapana näillä hinnoilla luonnollisesti vain nouto.

    Hintapyyntö: tarjousten mukaan, lähtöhinta 0€

    Paikkakunta: Helsinki

    Yhteydenottotapa: tiainen.jani(ät)gmail.com

×
×
  • Luo uusi...