Jump to content

MYYTY hyvään kotiin: Kona Kilauea 1998, 19", Hki


stenu

Recommended Posts

Kuvaus: Tällainen vähän harvinaisempi, Reiska-putkinen ysäri-Kona olisi nyt myynnissä. Suomesta ei taida löytyä toista ja googlailun perusteella ei kovin montaa maailmaltakaan. Runko päätyi meille muistaakseni vuonna 2004 uutena Espanjan Kona-maahantuojan poistomyynnistä. Tämänvärisenä -98 Kilauea oli myynnissä vain runkona, kokonaisessa pyörässä logot oli punaiset. Meillä tää oli ensin vaimoni maastopyöränä joustokeulalla varustettuna muutaman vuoden. Sen jälkeen se on palvellut luotettavana ja mukavana lenkki- ja työmatkapyöränä sekä muksukärryveturina. Lisäksi sillä on ajettu pyöräsuunnistuskisoja ja onpa sillä kerran kierretty Tahko MTB:kin täysjäykkänä.

 

-Runko: Kona Kilauea 1998 (Reynolds 631), koko 19 tuumaa, eff. vaakamitta noin 590 mm

-Keula: Kona P2 Butted CroMo

-Ohjainlaakeri: FSA Orbit X

-Kiekot: Dt Hügi 240 -navat, Dt Revolution -pinnat ja Dt XR 4.1 -vanteet. Vanteissa on jarrupintaa vielä jäljellä ja mukaan tulee yksi pari uusia samanlaisia vanteita (tai niiitä saattaa olla kolmekin kappaletta, en muista ihan tarkasti)

-Voimansiirto: 2x8, Shimano LX -nelikanttikammet, Middleburn 32/44-rattaat, Sram PG850 11-32.

-Vaihteet: Sram Attack 8 spd -vaihdevivut, Sram X9 -takavaihtaja, Shimano Deore -etuvaihtaja (9 spd -päivitys vaatii vain uuden vivun ja pakanvaihdon)

-Jarrut: Avid Single Digit SL -jarrukahvat, Shimano LX -länget, Kool Stop cartridge jarrupalat

-Muut: Selle Italia SLR XP -satula (kulunut, mutta toimii), se alkuperäinen ekan sukupolven Ritchey WSC -satulatolppa, Foxcomp-stemmi 90 mm (tarvittaessa löytyy samanmoinen 100-millinen), Syntace Duraflite 7075 flat bar (600 mm, 9 asteen taivutus), ESI-silikonigripit ja sitten vielä Ritcheyn WCS bar endsit myös (ei kuvissa)

-Renkaat: Käyttörenkaina tässä on ollut Schwalben Smart Samit takuuvarmasti sepelinkestävinä Alpencross-versioina (2,25", taittuvat). Ne ei tahdo oikein ajamalla kuluakaan, joten kulutuspintaa on vielä moneksi talveksi. Nastat tulee mukaan myös eli Schwalbe Ice Spiker Prot (2,1", taittuvat). Sitten mä luulen, että meillä on vielä yksi pari niitä alkuperäisiä kaikkein nopeimpia nuolenpääkuvioisia Racing Ralpheja. Jos on, niin se saa mukaan myös.

-Lisäksi pyörän mukana tulee pyörässä tällä hetkellä kiini olevat Curanan lokarit ja Nitto M18 -etulaukkuteline. Kuvissa näkyvät pulloteline, polkimet ja satulapussukka ei kuulu kauppaan. Myydään vain hyvään kotiin.

 

Hinta: 500 euroa

Sijainti: Helsinki

Yhteydenottotapa: PM tai nolviisnol-viiskuus93042

 

17549206565_b4eb3c031e_h.jpg

 

29965640956_67beb155f7_h.jpg

Muokattu: , käyttäjä: stenu
Myyty
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...