Jump to content

Felttimies

Jäsen
 • Viestit

  180
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Felttimies

 • Syntymäpäivä 13.06.1983

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Lpr
 1. Tyhmät alihintaiset julkiset tarjoukset

  No henk.koht. siks et sillä tavottaa, en mie ainakaa tätä foorumia oo lukemassa ku oon koirankaa lenkillä tai ulkona jossai pois koneen äärestä. Sähköpostista ku itellä tulee ainaki ilmotus puhelimee, ni sen huomaa huomattavasti nopeemmin ku jonku YV:n mikä on jossai foorumilla oottelemassa. Toki on sposti ilmotukset siitä saapuneesta YV;stä mut se silti jää lukematta vs. se suora tarjous spostissa.
 2. M: Withings Activite POP blue

  Vielä löytys tälläneki..
 3. M: Northwave Fahrenheit 2 GTX 43EU 10½US 9½UK

  Uppista, ettei unohu.
 4. M: Northwave Fahrenheit 2 GTX 43EU 10½US 9½UK

  Uppista.
 5. M: Northwave Fahrenheit 2 GTX 43EU 10½US 9½UK

  Ja uppista..
 6. M: Northwave Fahrenheit 2 GTX 43EU 10½US 9½UK

  Uppia
 7. MYYTY - M: Oneplus X

  Kuvaus: Oma (sailfish os testipuhelin) oneplus x joutaa kiertoo. Hommattu tori.fi käytettynä, kunto hyvä, vasemmassa yläkulmassa pien naarmu, ei lasissa/takakannessa vaan pelkästään alumiinirungossa. Ollu itellä sailfish os testauksessa, joten käyttömäärä vähäistä. Sisässä orkkis android, ei roottailtu tjms. enää eli täysin orkkis softa sisässä. Näytössä suojakalvo ollu ostettaessa ja on edellee, lisäks mukaa orkkis suojakortsu. Laatikko löytyy tilpehööreinee. Hintapyyntö: Oneplus X 130e Paikkakunta: Lpr Yhteydenottotapa: YV / txt&telegram o4o7o28223 tai sähköemaili aku.haiko at inbox.com Muutama kuva löytyy tuolta. https://www.tori.fi/etela-karjala/M__Sony_Xperia_Z5___Oneplus_X_41601089.htm?ma=1
 8. Kehitysehdotukset

 9. Kehitysehdotukset

  Laitetaas tänne, en kehtaa uutta topikkia tehä asiasta. Täällä fillaritorin puolella kun on myös tämä "keskustelu" osio, eikö kannattas liittää toi fillarikeskustelu.com ja sen sisältö jo pikkuhiljaa tähä foorumiin, turhaa toinen foorumi keskustelulle, lisäks toinen tili koska sinne ei käy sama tili kuin täällä.. Jos kerta täälläkin on keskustelu osio niin miksi ei sit noi projektit/harjottelu... jne. voi olla tän keskustelu osion alla. aktiivisuus kuitenkin fillarikeskustelu.com foorumilla pientä, mitä sitä oon seurannu satunnaisesti. Ite en sitä käytä juurikaan syystä että en jaksa olla jatkuvasti sinne kirjautumassa, tää sivusto on kuiteki kokoaja jokaisessa selaimessa yhtenä välilehtenä auki ku tulee ilmotuksia seurattua ku niitä uusia postauksia jatkuvasti tulee.
 10. Kehitysehdotukset

  Kannatan.. ainakin kannattaa kokeilla. Suunnan huomaa kyllä nopeasti ja palautettakin varmaan tulee.
 11. Myydään/Ostetaan osasto

  JOS myyjä vain jättäisi sen ilmotuksen editoimatta, että hinta jäisi näkyville... Tosin kukaan muu kuin myyjä ja ostaja ei tiedä todellista hintaa koska monesti lienee spostilla tai privalla hierotaan hinta kohalleen, noutokaupoista puhumattakaan. Mut, mielestäni ilmotuksien editointi pitäs jossaimäärin kieltää tai sit ilmotukset mitkä on editoitu tyhjäksi/pelkällä tekstillä "myyty" voisi poistaa..
 12. M: Northwave Fahrenheit 2 GTX 43EU 10½US 9½UK

  uppia, alkaa talvikelit painamaa päälle.
 13. Ostettu

  Kuvaus: Kiekkosetti tai pelkkä takakiekko 29", oltava pikalinkulla taakse 10x135 eteen 9x100, 6pultin levyjarrukiinnitys ja lisäks sellaset vanteet missä ne ns. konelaakerit eli oikeet kuulalaakerit, ei niitä irtokuulalaakereita mitä näissä halpispaskoissa on vakiona. Shimano 10spd kasetille sopiva vapaaratas. Nää tulee työmatkapyörää et ei mitää saatanan kalliita hifivehkeitä tartte ees tarjota. Paikkakunta: Lappeenrannan lähialueelta nouto, tai posti Yhteydenottotapa: sähköemaili aku.haiko at inbox.com tai telegram/txt o4o7o28223 Tarjoukset hintojen kera.
 14. M: Northwave Fahrenheit 2 GTX 43EU 10½US 9½UK

  Uppistaa..
×