Jump to content

pty

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Islabikes Malli: Beinn 27 Lyhyt kuvaus: lastenpyörä Rungon koko: 14" Kuvaus: Pyörä on ollut käytössä yhdellä tytöllä lähinnä koulumatka-ajossa ja nyt jäänyt pieneksi. Normaaleja käytön jälkiä näkyy, mutta tekniikka on erittäin hyvässä kunnossa. Vannekoko 27,5" Kuvissa näkyvä lukko kuuluu kauppaan. Tämän vuoden mallistossa vastaava pyörä: https://www.islabikes.co.uk/products/kids-lightweight-multi-purpose-bike-beinn-xs Ohjeellisen mitoituksen voi katsoa Islabiken sivuilta. Toimitustapa: nouto Espoosta Hinta: 320€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Puh. -
  2. Merkki: Tunturi Malli: Agura Lyhyt kuvaus: jäykkäperä n. 150-165 pitkälle Rungon koko: S Kuvaus: Hyväkuntoinen Tunturi Agura maastopyörä, ollut käytössä kahdella 6.-8. luokkalaisella pojalla lähinnä koulumatka-ajossa ja nyt jäänyt pieneksi. Käytön jälkiä näkyy, mutta ajokilometrejä on takana melko vähän ja tekniikka on kunnossa. Sopinee parhaiten 150-165 cm kuskille, yli 170 cm pitkälle pieni. Kuvissa näkyvä taittuva lukko kuuluu kauppaan. Valmistajan ilmoittama runkokoko on unohtunut, mutta mitattuna efektiivinen vaakaputki 53,5 cm ja satulaputki 41 cm. Kysykää, tarvittaessa voin toimittaa lisää mittoja. Toimitustapa: nouto Espoosta. Hinta: 120€ Paikkakunta: Espoo Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: poistettu
  3. Myytävänä Focus Raven Rookie 24" lasten maastopyörä, ollut käytössä yhdellä pojalla ja nyt jäänyt pieneksi. Pyörä on hyväkuntoinen, normaalia kulumista tietysti näkyy. Kuvissa näkyvä lukko kuuluu kauppaan. Hintapyyntö: 200 € Tomitustapa: Nouto Espoosta Yhteydenottotapa:
  4. Myytävänä kuvien mukainen Islabike. Ostettu käytettynä ja ollut meillä kahdella lapsella. Ajokilometrejä on tullut kuitenkin aika vähän. Toinen rengas on melkoisen kulunut (vaihdettu eteen) ja toinen takalokasuojan kiinnike on korjattu teippaamalla, muuten kunnossa. Käytön jälkiä toki näkyy. Hp: 130 eur Toimitustapa: Vain nouto Espoosta Yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä:
  5. Myytävänä 16" Crescent Munin lastenpyörä. Ollut kahdella lapsella, joten jonkin verran käytön jälkiä näkyy. Takanapa pitää hieman ääntä, mutta se on kertaalleen purettu ja todettu ehjäksi. Hinta: 50 € Toimitustapa: Nouto Espoosta. Yhteydenotot:
  6. Minkä kokoinen runko on ja missä päin pyörä majailee?
×
×
  • Luo uusi...