Jump to content

bakufu

Jäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Huhuu, tämmöset löytyi varastosta. Tilanne sama kuin 2,5 vuotta sitten, todella siistit ja hyvät kengät isompaan jalkaan.
  2. Hop ylös. Reissussa 20. Päivä saakka mutta rohkea yhteys niin hierotaan kaupat. Tästä nopea ja helppo eka fiksi kesän tykittelyihin.
  3. Merkki: Fuji Malli: Classic Lyhyt kuvaus: Kompliitti, 350€ Rungon koko: XL Kuvaus: Myyntiin liian vähiä kilometrejä omassa käytössä saanut Fuji Classic XL kokoinen Complete. Rakennettu runkosettiin jonka historiaa voit käydä lukemassa täältä https://www.yksivaihde.net/t/ama-fuji-classic/24159/ Kasattu 2021 keväällä jonka jälkeen kilometrejä pyörälle tullut maksimissaan 500km minulla. Todella siistissä kunnossa, osat lähes käyttämättömiä, mukaan myös shimanon spd pedaalit. Pesen pyörän luonnollisesti ennen myyntiä. Olen itse 190cm ja pyörä aika sopivaa kokoa näillä osilla. Osalistaa Runko: Fuji Classic XL Voimansiirto: SRAM S300 Courier 48t 170mm, KMC Z1eHX, Surly 16t fixi ratas Kiekot+navat: Halo Aerorage, smoothit ja ei heittoa Kumit: Vittoria Zaffiro PRO Slick 700x23 (Tähän menee myös ainakin 25 kumit) Jarru: Sram APEX Canti, Shimano BL-T4000 kahva Muut: 3min19sec Sport Saddle, Ritchey Trail 20mm rise tanko, Easton EA90 stemmi, kuvissa näkyvä takalokari Lisäksi löytyy hieman loivemmalla kulmalla oleva musta stemmi mukaan. Hintapyynti 350€ mutta saa tarjota. Voin Jyväskylän alueelle toimittaa mutta mieluiten nouto. Edit. Tarkisteltu osien arvoa ja viilattu hieman hintaa. Hinta: €350 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV:llä yhteydenotot.
  4. Merkki: Rockshox Malli: Reverb 150mm, 31,6 Lyhyt kuvaus: Dropperi Kuvaus: Rockshox Reverb myyntiin uuden alta. Nousee ylös mutta nihkeästi ja varsinkin kylmällä ei mitään eloa, toimi vielä alkukesästä ja edellis talvellakin hyvin eli vaatisi vain huollon. Sijainti: Jyväskylä Postitus onnistuu ostajan kuluilla. Hinta: 30€ Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: YV:llä saa kiinni.
  5. Merkki: Sram Malli: Guide r/rs Lyhyt kuvaus: Jarrusetti Kuvaus: Sram guide rs (2016) takajarrut ja guide r etujarrut myyntiin. RS on 2016 mallia ja kahvassa on vuosimallille tyypillistä jumitusta lämpöisellä kelillä, korjaus onnistuu fix kitillä. R mallin etujarru on 2017 vuodelta ja tässä ei ole ongelmia ilmennyt. Mukaan ihan hyvin pintaa sisältävät metalliseos palat ja 200mm ok kuntoiset levyt. Nouto/toimitus jkl alueella ja postituskin onnistuu. Maksuna tilisiirto, käteinen, mobilepay tai siirto. Hinta: 50 Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: 0503405641 tai yv:llä
  6. Merkki: Adidas Malli: Five Ten Freerider DLX Lyhyt kuvaus: Koko 502/3 40€ Kuvaus: Myyntiin aivan uudet Five Ten Freerider DLX flatti kengät, koko UK 14,5 | EU 50 2/3. Ostettu bikesteristä. Kerran ajettu töihin ja kotia, löytyy laatikko ja postitus onnistuu. Olivat kokoa liian isot itselleni. Adidaksen kokotaulukon mukaan pituutta heel-toe 31.4cm. Linkistä kuvia https://photos.app.goo.gl/NaRsuJS9ZVznXWz5A Postitus tai nouto, Jyväskylässä sijaitsevat. Hinta: 40€ + PK Paikkakunta: Jyväskylä Maakunta: Keski-Suomi Yhteystiedot: Yhteydenotot tähän ketjuun tai privaan.
×
×
  • Luo uusi...