Jump to content

tpakka

Jäsen
  • Viestit

    69
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Cannondale Malli: Prophet M 2006 Lyhyt kuvaus: rullaava runkosetti Kuvaus: Myydään projektiaihio kevyttä 26" puidenkiertäjää haikailevalle tai Cännäri-intoilijalle. Teen ilmoituksen kaverin puolesta, olen itse tehnyt pyörälle pikahuollon ja kuntotarkistuksen. Pyörä on kokonaisena, mutta näillä osilla ajokuntoon laittaminen vaatii remppaamista, siksi ilmoitus tällä osastolla ja ostaja voi valita haluamansa palikat. Plussat - 140/140 Lefty Max ja Manitou Swinger Air 3-way joustot, iskarien todettu olevan toimintakunnossa, ei huollettu liukupintojen voitelemista lukuunottamatta - Kiekot suorat ja kevyet Mavicin Crossmaxit, joissa tubeless toimii kuin unelma - Kampisetti ja keskiö käyttökelpoisessa kunnossa Miinukset - Jarrut ei toimintakunnossa, vaatis todennäköisesti ainakin mäntien ja niiden tiivisteiden vaihdon - Voimansiirto toimii periaatteessa mutta isomman vaihdevivun palautus laahaa - Ohjainlaakeri vaihtokunnossa, voideltu ensiapuna niin ettei leikkaa välittömästi kiinni - Renkaat pitää vielä ilmaa mutta that's about it - Satula ja putkiosat vm. 2006 Summa summarum: Runko, iskarit, kiekot ja kampisetti muodostaa käyttökelpoisen pyörän aihion, muun romun saa halutessaan kaupan päälle mukaan. Tarjoa jos jokin mahdollinen kokonaisuus kiinnostaa. Hinta: 300? €/tarjous Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tavoittaa.
  2. Merkki: Definitive Malli: Strike Lyhyt kuvaus: 20" Street BMX Rungon koko: 54 cm Kuvaus: Muutaman kerran aloittelevassa ajossa ollut ja sitten nurkkiin pölyttymään jäänyt bemaksi viime vuosikymmenen puolivälistä. Pyörän kunto tarkastettu, kaikki laakerit hyvässä kunnossa ja kiekot suorat, hapertuneet sisurit vaihdettu uusiin. Maalipinnassa jokunen naarmu, kiekkojen hieman hapettuneet kiinnitysmutterit irroitettu ja laitettu reilusti voideltuna takaisin kiinni. Osat alkuperäiset -> https://www.bicrossmag.com/gammes/2015/definitive/a3540b0552f9f0e0df7b2c0da19a71a7/Strike Hinta: 200 €/tarjous Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Yksityisviesti tavoittaa.
  3. Katsotaan, jos lähtisivät nurkista käyttöön jonnekin.
  4. Merkki: Ortlieb Malli: Waterproof Messengerbag Lyhyt kuvaus: reppu Kuvaus: Nähnyt jo jonkun verran kilometrejä mutta yleiskunto ok ja tekee edelleen sen minkä pitää, eli kuljettaa reilusti tavaraa selässä mukavasti ja vesitiiviisti. Selkäpuolen tarrapinta sulkijalle kulahti vuosien varrella, joten liimasin uuden tilalle viime vuonna. Jäänyt harvalle käytölle jo aikana ennen koronaa joten tarkoitus on saada reppu pois nurkista pyörimästä. Voin postittaa. Hinta: 40 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: yv
×
×
  • Luo uusi...