Jump to content

jcalais

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

884 profiilin katselua
  1. Löytyisi Vantaalla Pashley Roadster (ei aivan vastaa mitään mallia heidän sivustolla, joten arvaisin että se on vähän erikoisvarusteltu). Paperit/aitoustodistus löytyy. Muistaakseni viisivaihteinen (eikä 8, mutta ostin viime vuonna MTB:n jolla vedin kaikki matkat, niin en enää muista niin tarkkaan). Napavaihteesta on myös paha laskea kiekkojen määrää. Ketju on koteloitu, löytyy napadynamo ja valo. Tietysti Brooks satula. Ohjaintangossa nahkatupit. Kaksiääninen soittokello ja kaikin puolin mitä mainioin herrasmiespyörä. Sanoisin että aikalailla samanhenkinen kuin Pelago, mutta brittipyörä. Olen itse 178 pitkä ja minulle tuo on sopiva. Käy vähän isommalle kaverille vielä.
  2. Kuvaus: Tarvitsisin testattavaksi jonkun (mieluiten Concept EX) pari kymppiä maksavan stemmin Focus Black Forestiin. Haluaisin testata miltä tuntuu vähän lyhyemmällä, joten periaatteessa 70-50 käy ihan hyvin. Mieluiten suora tai 6 asteen nousulla. Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: Yv, joakim.calais at gmail tai 050 599 1204.
  3. Ostettu! Kiitos foorumille. Kuvaus: Etsin ensimmäistä maastopyörääni, joka saisi olla vähän entry-levelin yläpuolella, 178cm jannulle sopiva (eli 17-18" tai M-koko). Keula ehkä tärkeimpiä, eli mahdollisimman kaukana hybrideihin asennettavista ja mitä laadukkaampi, sen parempi. Budjetti: 400-700€. Paikkakunta: Vantaa, pk-seutu Yhteydenottotapa: YV, sposti joakim.calais at gmail, nollaviiskyt 599 1204.
  4. Fillari on myyty! Kiitoksia Fillaritorille myyntipaikasta. Kuvaus: Ostin täältä maantiefillarin viime kesänä ja piti ryhtyä ajamaan. Fillari osoittautui huonoksi kauppareissuille ja perheen kanssa fillaroidessa, niin piti ostaa kaveriksi herrasmiespyörä. Nyt huomasin etten juurikaan käytä maantiekiituria enää, joten toivottavasti se voisi löytää täältä uuden kodin. Vähän speksiä: * Alumiinirunko, haarukat hiilikuitua. * Takavaihtaja Ultegra * Kahvat Ultegra * Jarrut 105 * Etuvaihtaja 105 * Kammet ja tangon kannatus FSA * 23mm renkaat, edessä Continental, takana Michelin (ks kuvat) * Edellisen omistajan mukaan sopiva 170-180cm kuskille. Itse olen 178 ja tuntuu aika sopivalta. Mittasin keskiöstä satulan putken aukkoon ja oli 54cm, joten kai tämä sitten on 54? Kunto on perushyvä. Onhan tällä ajettu jonkun verran, mutta ei ole ollut mitään ongelmia. Mukaan voin antaa tavalliset polkimet + ajokenkäpolkimet. Jos et tinkaa (hirveästi), niin pistän mukaan pakettiin myös kuvissa näkyvän Bluetoothilla toimivan Wahoo Blue SC kadenssi/nopeusanturin (http://www.verkkokauppa.com/fi/product/57236/fmhht/Wahoo-Blue-SC-nopeus-ja-kadenssianturi) ja jos kelpaa, kuvissaa näkyvän, iPhone 5:sen kanssa (ja ehkä joidenkin muidenkin) toimivan vesitiiviin puhelintelineen. Hintapyyntö: 750€ Paikkakunta: Vantaa, Ylästö Yhteydenottotapa: Yksityisviesti tai puh 050 599 1204 Isommat kuvat imgurin galleriassa: http://imgur.com/a/xA0JG
×
×
  • Luo uusi...