Jump to content
Sign in to follow this  
Mikko76

Aimo Satsi Outlet

Recommended Posts

Aimo Satsi on uudenlainen outlet myymälä. Ostamme isojen ketjujen asiakaspalautuksia, kuljetusvaurioisia, sekä erän loppuja / vanhentuneita malleja. Ostamme tavarat tukkuna ja myymme nämä kuluttajille 25-75% kaupan hyllyhinnasta. Eriä tulee jatkuvasti ja nyt ensimmäiseen erään on tulossa mm näitä thulen peräkoukkuun tulevia pyörätelineitä, paljon erilaista ulkoilu ja kuntoiluvälineitä, joitain pyöriäkin näytti olevan mm sähköpyörä. Paljon on muutakin roipetta mutta tarkennamme parin viikon sisään kunhan saamme tavarat omaan haltuun. 

 

Pyrimme itse testaamaan tavarat että ne ovat säällisessä kunnossa ja voit tutustua niihin tietysti itse paikan päällä. Tuotteilla ei ole niiden luonteen takia takuu, palautus tai vaihto-oikeutta. 

 

Em syystä emme myöskään postita tuotteita, joten ne on käytävä itse hakemassa myymälästämme, joka avautuu toukokuun loppupuolella Nummelaan osoitteessa Ratastie 15. 

 

facebookista löydät meidät https://www.facebook.com/aimonpuoti/?hc_location=ufi ja lisäksi kotisivut www.aimosatsi.fi avautuu lähiaikoina. Käykää tykkäämässä facebookissa, niin pysytte uutisvirrassa mukana. Monia tuotteita tulee hätäseen myyntiin ja niitä on yleensä vain yksi tai muutama. Pari päivää vielä aikaa myös osallistua lahjakortin arvontaan!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.