Jump to content

Ellsworth Rogue -09 27,5"


makee93

Recommended Posts

Elikkäs myynnissä käyttämättömäksi jäänyt Ellsworth Roguen runkoon kasattu täysjousitettu alamäki pyörä todella halvalla. Tällä pyörällä ajaa kokenut kuin kokematonkin kuljettaja, ikää on jo toki mittarissa jonkun verran, mutta vielä on kilometrejä edessä kyllästymiseen asti! Pyörässä uutta osaa jarrut, keula ja takaiskari, uudet korkealaatuiset osat nostaa vanhuksen kuin vanhuksen takaisin markkinakuntoon! ;)

Runko on siis 2009 vm. siitä huolimatta todella hyvässä kunnossa, vaikkakin muutamia jälkiä toki löytyy.
Keula on todella hyvässä ilmassa ja kunnossa muutenkin, liukuputket täysin ehjät ja virheettömät. Takaiskari on täysin uusi ja koskematon, ei ole edes käynyt mäessä. :/ Jos seuraavaa vaihdettavaa tai huollettavaa etsii niin rattaat ja tupit olisi seuraavat ja niissäkin kilometrejä jäljellä isosti, vaihteetkin toimivat tässä pyörässä moitteettomasti niin kuin koko pyörä muutenkin.

Pyörä on lojunut nyt pitkään käyttämättömänä kun ei ole meikäläisen laji tuo alamäkipyöräily. Menin hölmönä vaihtamaan dirtin pois luultuani ettei enää kiinnosta, nyt olisi sitten vaihtokaupat 24" dirttiin tai käteistukkuun jolla dirtin saa niin kohdallaan. 

Laittakaahan kysymyksiä niin vastailen mielleläni, tulkaa koeajamaan pyörää niin saadaan uuteen kotiin varaston perukoilta! :)
Hinta: 700e
Pyörä löytyy siis Kouvolasta ja menojen mukaan viikonloppuisin mahdollista kuljettaa Lahteen, Porvooseen, Pk seudulle, Orimattilan tai Kotkan suuntaan. Anteeksi ettei järin tarkkoja mittoja tähän hätään pyörästä ole, mutta koe ajolla ne selviää viimeistään, voin toki yrittää kaivaa rungon kokoa jne jostain. 
 

Pyörä koko.jpg

Pyörä Etulevy.jpg

Pyörä keula.jpg

Pyörä takahaarukka.jpg

Pyörä takaiskari.jpg

Pyörä takalevy.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...