Jump to content

MYYTY - Specialized S-Works Roubaix SL, 54cm (Tampere)


Jyrchi

Recommended Posts

Kuvaus:

Myydään vuonna 2014 Turun Raispolta ostettu Specialized S-Works Roubaix SL. Ostovuonna tästä täyshiilikuituisesta pyörästä maksettu noin 3500 euroa ja ajettu aktiivisesti yksi kesä. Kilometrejä kertynyt noin 2500 kilometrin verran, kunnes ensimmäinen omistaja myi pyörän minulle. 

 

Runkotyyppi on Zertz-iskunvaimennettu FACT carbon 10R E390 AZ1, painoa rungolla 2,041 kiloa. Osasarja kauttaaltaan 6700-sarjan Shimano Ultegra (2x10), kiekot Shimanon RS20:t, joiden päällä 23mm Spessun Turbo Elitet. Tankona FSA Wing ja stemmi FSA OS190 110mm. Satulatolppa myös hiilikuituinen. Mukaan saa kuvissa näkyvät tavalliset polkimet. Muutamassa kohdassa pientä jurmua ja lohjennutta lakkausta. Ei kuitenkaan kaatumalla aiheutettuja ja dokumentoitu kuviin.

 

Edellisellä omistajalla käynyt jonkinsortin haveri etummaisen pullotelineen kanssa pyörän tullessa minulle. Niittimutterit olivat revenneet irti ja päälle liimattu peitelevy. Kävin Tampereen Signaturella asennuttamassa uudet niittimutterit tilalle, sekä samalla varmistamassa, että runko itse on vielä hyvässä, ajoturvallisessa kunnossa. Pulloteline peittää hyvin, mutta helppo kohta myös korjata, mikäli tahtoo varoiksi vetää uutta kuitua päälle. Halkeama vaikuttaisi kuitenkin siltä, että on vaan lakkapinnassa.

 

Kulkeutuu tarvittaessa esimerkiksi Matkahuollolla, mutta suosittelen tulemaan omakätisesti tsekkaamaan. Verrattain erittäin halpa ja hyväkulkuinen, moninkertaisesti Paris-Roubaixin voittanut S-Worksin maantiepyörä nyt uuteen kotiin!

 

Kuvia, klikkaamalla isommaksi: http://imgur.com/a/528rT

 

Rungon koko: 54, sopiva noin 173-178-senttiselle kuskille


Hintapyyntö: 1300e 1000e
Paikkakunta: Tampere eteläinen
Yhteydenottotapa: YV

IMG_3667.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...