Jump to content

MYYTY - MYYTY - Scott SUB 20 fitnesshybridi (koko M) Helsinki


janne.kyllonen

Recommended Posts

Kiitokset kaikille kiinnostuneille, mutta Scotti löysi jo uuden omistajan.

 

Mynnissä Scottin liukasliikkeinen fitnesshybridi. Tai kuten Scott asian ilmaisee: Speed Utility Bike.

 

Kevyt (ilmoitettu paino karvan verran yli 11 kg) ja kompaktin geometriansa myötä myös ketterä pyörä vauhdikkaaseen etenemiseen kaupungissa ja lenkkipoluilla. Ajoasento suht. aggressiivinen (varaa vielä tiputtaa) ja erityisesti nopea tempoisilla lenkeillä vaihtelevissa oloissa (asvaltti/sora) ollut omimmillaan.

 

Pyörä ollut minulla n. vuoden, ja viime kesän ja syksyn oli päivittäisessä kuntolenkki/kommuutteri käytössä. Nyt cyclon hankinnan jälkeen jäänyt kuitenkin lähes ajoitta, joten aika myydä pois tilaa viemästä.

 

Tietoja:

Painoa siis tuo noin 11 kg, vaihteita 3x8, Scottin omat kevyet Comp sarjan V-jarrut. Rungossa valmius myös levyjarruille (kts. kuvat) mutta haarukassa ei. Osina Shimano sekoitus(takavaihtaja Deore, vivut ilmeisesti Alivio jne.). Alla Continental Contact 32-622 kumit, mutta alle mahtuu ainakin 42 milliset (ajoin syksyllä Contin SpeedRide 42-622 kumeilla ja hyvin toimi) jos siihen suuntaan haluaa homman viedä. Jos taas haluaa ajoa viedä vielä rullavampaan suuntaan ja ajelee lähinnä asvaltilla lähtee taittuvat Contin Ultra Sport 28-622 maantiekumit 30 euron lisähinnalla mukaan. Näillä ajettu max 200 km eli ovat käytännössä uudet.

 

Runko koko M, tarkkoja mittoja en tiedä enkä ole mitannut. Nykyisellä 90mm stemmillä ollut minulle (pituutta 175cm) juuri passeli ja mennee n. 170-180 cm ajajalle ilman suurempia temppuja.

 

Ilman lisäkorvausta mukaan halukkaalle myös pyörän alkuperäinen suht kevyt seisontatuki ja edellisen omistajan pyörään asentama säädettävä stemmi.

 

Pyörä Helsingin Munkkivuoressa. Lähden ensi viikon to-pe Ouluun ja jos tosi ostaja ilmaantuu sieltäpäin (tai miksei nelostien varrelta matkaltakin) voin heittää pyörän auto perään cyclon kaveriksi mukaan.

 

BikeRadarin tuntemuksia pyörästä voi lueskella täältä: http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/urban/product/review-scott-sub-20-08-us-28722/

 

Hp. 220 e ( ja Ultra Sportit siis + 30 e)

 

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: janne.kyllonen at europe.com mutta YV:tkin tavoittaa.

 

Scott 1.jpgScott 2.jpgScott 6.jpgScott 5.jpgScott 3.jpgScott 4.jpg

 

Muokattu: , käyttäjä: janne.kyllonen
Pyörä myyty.
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...