Jump to content

OSTETTU: Etujousitettu maastopyörä 175cm kuskille


Valhalla

Recommended Posts

Kuvaus: Sain toimeksiannon etsiä kaverille maastopyörää. Olisi tulossa 175cm kuskille ensimmäiseksi kunnon maastopeliksi, joten kokona L -lienee hyvin lähellä sopivaa. Vaatimuksena olisi lähinnä saada laadukas osakokonaisuus sopurahaan. Ei siis tarvetta turhalle osahifistelylle, mutta kuitenkin sen verran hyvät osat ettei harrastusinto katkea huonon laitteen takia.

Paikkakunta: Riihimäki

Yhteydenottotapa: YV

Hinta luokkaa 300 euroa

Link to comment
Share on other sites

Tiedostan kyllä hintahaitarin mihin tuollaiset perusfillarit yleensä osuu ja muutamalla satasellakin on ihan käypäsiä pelejä ollut tyrkyllä, joskin menevät aika vikkelään kaupaksikin. Tässä sitä kokeillaan kepillä jäätä, joskos joku olisi liian laiska laittamaan ilmoituksia ja löytäisi fillarin tällä tavoin. Näin löysin omani.

Veikkaan että ajo olisi enemmän polkujen nautiskelua kuin kivikoissa droppailua, eli jonkin sortin XC / AM sekotelma vois toimia oikein hyvin. Tarkoituksella kuitenkin jätin tällaisesta hintahaarukasta turhat speksaamiset pois, sitä pientä ajoasennon viilaamista ja käyttätarpeen muuntelua kun saa tehtyä osia vaihtelemalla. Muutaman satasen pyörältä ei uskalla kaikkea vaatia.

Runkokoot olen mieltänyt ympäripyöreästi siten, että S=15", M=17", L=19" ja XL=21". Veikkaan että paras kokoluokka osuisi juuri tuonne 17"-19" runkokoon alueelle, siten että 17" runko on "näppärä" ja 19" runkoa suuremmat käy pian "lohmoksi". Makuasioita ja lienee täysin fillarin muistakin geometrioista kiinni, että miten se konkeli istuu näppeihin.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...