Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

MYYTY! ROSE PRO DX CROSS-2000 52


makejer

Recommended Posts

 

Kuvaus: VARATTU KE 19.00 asti

Rosen laadukas alumiinirunkoinen maantiepyörä laadukkaalla Shimano 105 osasarjalla. Runkokoko 52cm, eli sopii hyvin n. 165-180cm pitkille kuskeille, riippuen stemmin pituudesta, nyt pyörässä 30mm stemmi ja on sopiva 168cm kuskille(40mm stemmi mahdollista vaihtaa).

Kuvan lukkopolkimet( jos on kova tinkii niin pidän itselläni) kuuluvat kauppaan, sekä soittokello, satulalaukku, pulloteline, lisäksi kaupan päälle toiset renkaat
Schwalbe Silento sisäkumeineen.

Pyörä on kuin pakasta vedetty, mutta vaakaputkessa (todella ohutta ja kevyttä alumiinia) pikku rillin pään kokoinen kolhu(näkyy ensimmäisessä kuvassa), joka ei runkoa heikennä tai toimintaan mitenkään vaikuta.

Pyörä on siis myynnissä kun veri vetää metsän puolelle ajamaan täpärillä joten ei viitti seisottaa turhan takia. Pyörällä ei ole ajettu metsässä eikä hiekkateitä. Kulutusosat ovat hyvässä kunnossa. Vaihteet vaihtavat ongelmitta, ketju ei hypi rattaalta toiselle, kammet pyörivät kitinöittä, samoin kaikki muu, ja jarrut pysäyttävät tehokkasti.

Fillari on ollut hyvässä hoidossa, se on ollut minulla aina säilytyksessä lämpimässä kotini sisällä. Ajoa sillä on tullut n.300 km -kevyttä lenkkiajoa. Olen säännöllisesti "huoltanut" fillaria: maantiepölyt pois, rasvat pois ja uudet tilalle, paineet kumeihin ennen joka lenkkiä. Kaikki on hoidettu säntillisesti ja tätäkin taustaa vasten uskalla suositella pyörän hankintaa.

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 52

Hintapyyntö: 740

Paikkakunta: 

Yhteydenottotapa: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Minkä vuosimallin pyörä kyseessä ? Linkin pyörä on tämän vuoden malli jossa uudemmat 105 osat. Voitko laittaa osalistan ja selvemmän kuvan tuosta klommosta ? Onko sulla alkuperäinen stemmi jäljellä, koska tuskin myivät noin lyhyellä pyörää ? Alkuperäinen on varmaan 90mm pituinen.

Link to comment
Share on other sites

Moi,

Vastataan vaik varattu onkin.

Pyörä on 2013 tai 2014 mallia. Joo kopioin linkin vaan Rosen sivuilta nopeesti, sori. Pistin kuvan klommosta ja vaihdoin aikoinaan 90mm stemmin just tohon 30mm stemmiin joten pitkää ei ole enää.

Mut tosiaan pyörä on varattu keskiviikko 19.00 asti.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...