Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Fillaritorin Jouluarvonta 2011!


Administrator

Recommended Posts

********** ARVOTTU **********

Arvonnat on arvottu ja onni potkaisi käyttäjää zippo. Otetaan uudelleen, kun mahdollisuus taas tulee. Kiitos osallistuneille ja mukavaa joulua kaikille!

********** ARVOTTU **********

Fillaritori.com ja Urheilulasit.fi –sivustot haluavat tarjota kävijöilleen joulujännitystä arpomalla Rudy Project Rydon Black Gloss –ajolasit. Lasit arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken 18.12.2011. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä arvontapäivänä ja nimimerkki julkaistaan tässä ketjussa.

Rydon on urheilulasien legenda. Se täyttää ensi vuonna 10 vuotta ja on edelleen Rudy Projectin myydyin lasimalli. Rydon Black Gloss on juhlavuoden uutuusväri. Lasit on varustettu uusilla kevytpeilipintaisilla, iskunkestävillä ja tummuvilla ImpactX Laser Photochromic Red -linsseillä. Rydonin kehys on todella mukautuvainen ja se istuu hyvin erityyppisille ja -kokoisille kasvoille. Painoa laseilla ainoastaan 24 grammaa ja linssit ovat vaihdettavissa tarpeen mukaan.

SN798842MR_M_m.jpg

Arvontaan osallistuminen tapahtuu kirjoittamalla tähän ketjuun kommentti, jossa kerrot missä pyöräilyn alalajissa käytät tai haluaisit käyttää laseja ja mitä vaatimuksia sinulla on niille?

Link to comment
Share on other sites

  • Viestejä 94
  • Luotu
  • Edellinen viesti

Eniten kirjoittaneet

Maantiellehän nuo käyttöön menisi ja luultavasti myös talvella hiihtoon. Eiköhän se lasien tärkein ominaisuus ole istuvuus. Sillon on hyvät kun niitä ei huomaa. Niin ja vaihdettavat linssit itselle tärkeät myös. Saa linssit sään mukaan, eikä tarvitse monia laseja.

Link to comment
Share on other sites

Istuvuus ja sitä kautta mukavuus. Käyttö olisi maastopyöräilyssä suojaamassa silmiä oksaniskuilta ja muulta lialta. Toisaalta porukassa maastopyöräilyssä tulee enemmän pysähdyksiä, joiden aikana lasit huuruuntuu, joten huuruuntumattomuus olisi hyvä ominaisuus.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.

×
×
  • Luo uusi...