Jump to content

Myyty: Giant FCR Composite 1 hiilikuitumaantiepyörä, flatbar


rollthrough

Recommended Posts

Suoratankoinen Dura-Ace-unelma-hiilikuitumaantiekilpapyörä edullisesti - Pyörällä palautusoikeus! Hintaa laskettu jo 1 130 euroa!

Hanki tästä erittäin edullisesti hiilikuituinen Giant FCR Composite 1. Kyseessä on erittäin vähän käytetty, erittäin hyvässä kunnossa oleva, 8,2 kg:n painoinen suoralla tangolla varustettu huippumaantiepyörä.

Usein hybridit painavat noin 13 kiloa, tässä tarjotaan noin viisi kg:tä kevyempi superluokan suoratankomaantiepyörä, jonka ajoasento sopii erityisesti kaupunki- ja työmatka-ajoon, mutta erinomaisesti myös maantieporukkalenkeille tai triathlon-tangolla lisättynä triathlon-kisoihin.

Giant FCR Compositessa hiilikuitua on paitsi runko ja keula, niin myös satulatolppa. Nämä tekevät siitä poikkeuksellisen mukavan ajettavan. Giant CFC (Composite Frame Construction)- ja Jointless 3G Frame -hiilikuituteknologia tekevät rungosta keveän, erittäin jäykän ja siten nopean ajettavan. Samalla kuitenkin hiilikuitu materiaalina vaimentaa tärinää ja tekee siten ajosta nopeuden lisäksi muutenkin miellyttävämpää verrattuna alumiinirunkoisiin maantiepyöriin. Tärinänvaimennus toimii ja se on havaittavissa esimerkiksi ajettaessa mukulakivetyksellä. Nimenomainen pyörä on kovillakin rengaspaineilla yllättävän mukava niinkin epätasaisella alustalla.

Suoran tangon ja geometrian (Compact Road Geometry) myötä pyörän käyttö kaupunkikäytössä on turvallista ja vaivatonta. Renkaat ovat 25-millisinä hieman 23-millisiä mukavammat. Pyörään saa 25 mm:kin leveämmät renkaat. Flow-tyyppisen Giant Velo VL-1133 -satulan myötä pyörän käyttö mukavaa ilman pehmusteisia pyöräilyhousuja eikä ajo aiheuta kudosten puutumista. Pyörään saa, kuten kuvasta ilmenee, asennettua myös lokasuojat ja pyörän käyttö siten kelistä huolimatta on käytännöllistä ilman pyöräilyvarusteita.

Keula edustaa hiilikuituista Giantin FOT-teknologiaa (Formula Optimization Technology). Ohjainlaakeri on nykymallin mukaisesti integroitu. Pyörän osasarjana on Shimanon maantiesarjojen lippulaiva, Dura-Ace.

Jarrukahvat ovat erittäin tehokkaat Avidin SD7/SL:t. Jarrut hyödyntävät kaksisaranateknologiaa. Kiekkosetti on Shimano WH-R500, jonka profiili on kohtalaisen korkea ja siten jäykkä sekä aerodynaaminen.

Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle Ouluun. Tällainen pyörä täytyy kokea ja ymmärtää siten kuinka radikaali on hybridin ja hiilikuituisen, todellisen huippusuoratankopyörän ero. Jos käyräsarvisesi ja maastopyöräsi ovat suoraan mallistojen kärjistä, niin miksi tyytyisit valitsemaan ympärivuotiseen työmatka- tai kaupunkikäyttöön alumiinisen fitness-, cyclocross- tai hybrid-pyörän, joka painaa 13 kiloa ja tärinällään laittaa lihakset jumiin. Kotivakuutus on siltä varalta, että pyörä viedään työpaikan tai kaupan pyörätelineestä. Toisaalta, jos et omaa vielä yleispyörää ja maantiepyörää ja haluaisit ajaa triathlonia myös, niin tässä saat kaiken yhdessä paketissa.

MALLI

Giant FCR Composite 1

RUNKO

T700 carbon composite, Jointless 3G Frame, Carbon, Composite Frame Construction, Compact Road Geometry, Wingstay

KEULA

T700 carbon composite, FOT (Formula Optimization Technology), Carbon

KAMMET JA RATTAAT

Truvativ Elita GXP (Giga X Pipe), 175mm

KESKIÖ

Truvativ Giga X Pipe

VAIHDEVIVUT

Shimano Rapifire Plus

JARRUKAHVAT

Avid Speed Dial 7/SL

TAKAVAIHTAJA

Shimano Dura-Ace

ETUVAIHTAJA

Shimano Dura-Ace

OHJAINLAAKERI

Giant, integrated, carbon

OHJAINKANNATIN

FSA OS 170, 110mm, 6 degree angle

OHJAUSSARVET

Giant Comp A5, 580mm wide

SATULATOLPPA

Giant Carbon Composite C5

SATULA

Giant Velo VL-1133

KIEKKOSETTI

Shimano WH-R500

ETURENGAS

Michelin Pro 2 Race, 25-622, 700 x 25C

TAKARENGAS

Michelin Pro 2 Race, 25-622, 700 x 25C

KOKO

55,5 cm, L (soveltuu 170 - 192 cm)

PAINO

8,2 kg !

HINTA

Nyt vain 940 €, aiemmin 2070 €

Pyörän paino ylläolevasta poiketen Continental Grand Prix Supersonic -renkailla, Race Supersonic -sisärenkailla ja MT Zoom -pikalinkuilla (30 €). Paino on edullisesti laskettavissa n. 7,5 kg:hen.

Kaupan päälle tulevat kuvissa näkyvät lisäkahvat, heijastimet, ohjekirjat, tarvikkeet ja Twins AFCW05 -mittari mm. lämpötilamittarilla. Kaupan päälle tulee niin ikään toiselta puolelta flat-malliset Shimanon SPD-lukkopolkimet. Pyörään on mahdollista hankkia edullisesti myös toiset lukko- tai flat-polkimet.

Pyörän ajot vaikuttavat jääneen kovin vähäisiksi. Kuten kuvista näkee, pyörässä on edelleen kiinni normaalisti heti poistettava rataspakan suoja ja jarruvaijerissa roikkuu vielä huomiolappu. Heijastimet on poistettu kuvausta varten. Pyörässä ei ole yhtään murtumaa, lommoa, halkeamaa tai muutakaan rakenteellista vauriota, ylipäätänsä pyörä on erittäin hyvässä kunnossa kuten alla olevista kuvistakin voi päätellä.

Pyörä on paitsi hieno hiilikuitumaantiepyörä, myös erittäin tyylikäs kokonaisuus mustaa, hopeaa ja valkoista.

P1210401.JPG

P1210436.JPG

P1210399.JPG

Katso kuvat:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...