Jump to content

M/V X-Fusion Slant 160mm 15mm-akseli Tapered kaulaputki (Vaihdetaan lyhyempi joustoiseen!)


JPO1512

Recommended Posts

Kuvaus: Elikkä myynnissä/vaihdossa olisi X-fusionin Slant vm.2013. Tullut Ns Bikes Clash 1 pyörän mukana. Keulaa on edellisen omistajan toimesta pidennetty 140mm --> 160mm fillariosassa, tästä löytyy jokin fillariosan tarra alajalasta (huollettu siinä samalla). On siis tehty ihan ilmeisesti virallisessa maahantuojalla jne, joten sen suhteen ei pitäisi olla mitään probleemia. Keulan toiminnassa ei ole mitään moittimista ja ulkonäössäkään ei ole kuin vaijerin hankauma kruunussa, liukuputkissa ei ole mitään häikkää. Itse tykkään keulan toiminnasta todella paljon, mutta siinä on nyt hieman liikaa joustoa omaan makuun ja ajoon, joten mielelläni vaihtaisin keulan johonkin 120mm-140mm joustavaan keulaan, jossa olisi 15mm akseli ja tapered kaulaputki myös. Esim, jos jollakin on samanlainen slant, mutta lyhyempi joustoisena, voisin mielelläni vaihtaa siihen! (Mun ajaminen kun on kaikkea hyppimisen ja enskan välistä, niin tuo 160mm on liikaa kyllä kikkailuihin/hyppyihin mun mielestä, joku voi tykätä, minä tykkäisin hieman vähemmästä...)

Tässä olisi Bike-radarin arvostelu kys.keulasta http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/components/forks-suspension/product/review-x-fusion-slant-rl2-fork-13-47301/

Tuossa fillariosassa myynnissä oleva vastaava malli http://www.fillariosa.fi/epages/fillariosa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120930-11092-151329-1/Products/22-SSFSNRL-160-303/SubProducts/22-SSFSNRL-160-303-0002

Ja tuolla kuvia pyörästäni, missä keula on nyt kiinni http://www.pinkbike.com/u/jpo1512/album/Ns-Bikes-Clash-2013/

Jos joku haluaa, niin voin ottaa keulan irti ja lähempää kuvia jne. Koeponnistamaan/pomputtamaan voi tulla, Keula sijaitsee Jyväskylässä.

Huom! Keula on Slantin ensi-asennus malli, joka on muuten aivan samanlainen, kuin yllä olevat, mutta siinä ei ole lukitusta. Muuten speksit jne, ovat ihan samat.

Hintapyyntö: 250e / ~vaihto 120mm-140mm joustavaan keulaan 15mm akselilla. (20mm käy, jos vaihtoon kuuluu hyväkuntoinen napa, omani voin vaihdossa antaa tällöin mukaan), (Voin maksaa hieman väliäkin) Pistäkää rohkeasti tarjouksia vaihtokeuloista!

Paikkakunta: Jyväskylä

Yhteydenottotapa: Privaviesti, Email osoitteeseen jpo.ahola(at)gmail.com tai viestiä numeroon nolla-neljä-neljä 2596383

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...