Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

SIDI SCARPE MTB DRAGON CARBON SRS UUDVEROSET ei hintaiset kengät, Helsinki


Mapee

Recommended Posts

Merkki: SIDI

Malli: SCARPE MTB DRAGON CARBON SRS

Lyhyt kuvaus: UUDVEROSET ei hintaiset kengät

 

Kuvaus: SCARPE MTB DRAGON 2 CARBON SRS
steel silver
aluminio argento

Tässä UUDENVEROINEN, mutta ei uuden hintainen erittäin korkealaatuinen kestävä pyöräilykenkä. Se Istuu kuin mukava hansikas, toimii täydellisesti, on säädettävä ja näyttää taideteokselta. Tyylikäs hopeavärikin SIDI-tunnuksilla.
-Mukana on vahvistetusta teräksestä valmistetut klossit (arvo n. 20 €) kiinnitettynä kengän pohjaan, jonka sopivat kaikkiin MTB-lukkopolkimiin sekä SPD-polkimiin.

Tärkeimmät ominaisuudet:
Lorica®-nahkaa ja yläosa Lorica®-nailonverkkoa
Pehmeä sisäkiinnitysjärjestelmä, jossa lukitus, Tecno II ja erittäin turvallinen tarranauha
Erityisominaisuudet: SIDIn säädettävä kantapää, vaihdettava SRS-ulkopohja
Vallankumouksellinen ja patentoitu MTB SRS Carbon Sole hiilikuitupohja

Lorica on on korkean teknologian nahka, yhdistettynä hienoihin mikrokuituihin. Se on kevyempää materiaalia sekä hengittävä että vettä hylkivä, mutta ei säilytä jalkojen hajuja. Materiaalin ansiosta kenkä on helppo pitää puhtaana. Se on kova ja naarmuuntumaton, se mukautuu jalan muotoon kuin hansikas. Mukavuus on taattu.

Yläosan säätö on erittäin tarkka varressa olevan mikrolukon tarranauhan, keskijalan kaapelikiekon ja Sidi-mikrolukon avulla:

-Soft Instep Closure System® – Leveä, anatominen ja miellyttävä hihna jalan yläosassa sekä pehmeä lämpömuovattu materiaali takaavat käyttömukavuuden ja suorituskyvyn. Se jakaa painon tasaisesti koko nilkalle, ja sillä saavutetaan täydellinen keskitetty asento. Soljen keskiosassa on mikrometrinen säätö - napsauttamalla tarkka säätö molempiin suuntiin. Tarvittaessa korjattavissa ja vaihdettavissa.
-Tecno II -järjestelmän solki käyttää monofilamenttilangasta valmistettua nailonlinjaa ja hienohampaista räikkää tasaiseen säätöön ja tasaiseen paineen jakautumiseen. Järjestelmä mahdollistaa mikrometrisen tarkan sulkemisen ja mukauttaa yläosan räätälöityyn istuvuuteen. Solki on käyttökelpoinen ja saatavana varaosanakin.
-Kengän etuosassa erittäin turvallinen tarranauha:
Lukittavat polymeerihampaat on upotettu tarranauhaan, jotta sulkeminen olisi turvallisempaa.

Adjustable Heel Retention Device® – Säädettävä kantapään sovitusjärjestelmä on loistava, jolla voi säätää kantapään leveyttä ja kireyttä parilla ruuvilla. Nämä voidaan säätää siten, että kantapää pysyy tiukalla turvallisemmin nilkan ympärillä kiristäen kannan yläosan ja estäen jalkaa nousemasta ja kenkää luistamasta sivulle mäissä ja kiihdytyksissä.

Heel Cup System (HCS) – Vahvistettu kanta pitää jalan ihanteellisessa asennossa ja estää kenkää menettämästä muotoaan äärimmäisessä käytössä tai pitkäkestoisessa paineessa ajan mittaan.

Drako Carbon SRS Sole® -pohjaan sisältyy SIDIn hieno ja älykäs vaihdettava cleat wear plate, joka saa aikaan täydellisen poljintuntuman ja korkean suorituskyvyn sekä entisestään pidentää kengän käyttöikää. Tämä hiilikuituosa ja vaihdettava kulutuspinta on pultattu nailonrunkoon. Tämä nailonrunko on sekä kova että ohut, ja se on suunniteltu pitämään päkiä lähellä poljinakselia – Pitävä pohjasetti, vaihdettavissa, joka pidentää kenkiesi käyttöikää.

Tämän mallin päärunko on erittäin jäykkä, joka pystyy siirtämään voiman. Erinomainen mukavuus on taattu, kun muotoilu ottaa huomioon jalkojen verenkierron. Miellyttävä pohjallinen, jonka vaahtomateriaali tukee jalkaa kevyesti.

Markkinoiden huippuluokan malli. Elegantti italialainen muotoilu yhdistyy mukavuuteen ja keveyteen – ammattilaisten suosikki edelleen.

Koko EUR 41,5, USA 8
25,75 cm

 

Hinta: 235

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: 0466606009 tai YV

 

 

8482A25A-E892-4A68-8D95-3C23AEA43CA7.jpeg311A0F46-22B9-44D3-BCA6-7750155D293D.jpeg24E97A80-938A-41B8-BB79-0755E55EBE25.jpegA8559A00-7EE7-4AEC-9E9B-7A4497FFBC12.jpeg2BC36073-59FD-441B-85DA-6DD58A53452F.jpegD125D4A2-4606-414D-8216-DD2183BBD6A1.jpeg

 

 

Muokattu: , käyttäjä: Mapee
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...