Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Inspired Arcade Trials-pyörä, 24", Joensuu


Laputo

Recommended Posts

Merkki: Inspired

Malli: Arcade

Lyhyt kuvaus: Trials-pyörä

 

Rungon koko: 24"

 

Kuvaus: Myydään laadukas teräsrunkoinen Inspiredin trials-pyörä toiselta omistajalta. Hopen Trials-tech-jarrut, Pro-osasarja. Gripit päivitetty Odi:n versioiksi. Maxxis Holy Roller-renkaat. Vuosimalli lienee 2018.

Jos jo pyörän nähdessäsi tiedät mistä on kyse niin lisäesittely on tarpeetonta. Jos et niin tässä lyhyt kuvaus. Trials-pyörät ovat ketteräliikkeisiä äärimmäisen herkästi pieniinkin komentoihin reagoivia molemmilla renkailla erikseen ajettuna tasapainoisia temppuilupyöriä. Itse hankin tämän vuosi sitten, koska halusin oppia paremmaksi maastopyörän ajotekniikassa. Jäin koukkuun ja nyt pyöriä olisi kaksi, mutta en ehdi mielekkäästi ajaa molempia. Track standit, rocking, hopping, pivotit, back hop, pedal kick jne. Kaikenlaista tällä on ollut ylivoimaisen helppo harjoitella, koska tarvittava voima on niin paljon pienempi, että jaksa treenata paljon pidempään. Toki efforttia ja aikaa vaatii. Pyörä toisaalta näyttää tekniikan virheet äärimmäisen kirkkaana eli alkuun ajelu oli masentavaa, kun tajusi kuinka huonosti pyörän päällä on. Maastopyöräilyn mielekkyys on noussut uudelle tasolle ja nyt teknisten pätkien välttämisen sijaan vain niitä tulee haettua. Minulle tämä on ollut paras pyöräinvestointia ja myyn tosiaan vain siksi, koska en tarvitse kahta.

Kunto on hyvä eli kumpikaan meistä pyörän omistaneista ei ole murjonut tätä sellaisessa ajossa joihin nämä on tehty. Pyörä kestää paljon enemmän kuin useimmat meistä uskaltavat siihen painetta laittaa. Maalipinnassa naarmuja, pari kolhua bashguardissa jne. Ruostetta ei ole. Voimansiirron ja napojen kunto on hyvä, jarrut edelleen priimat ilman ilmauksia. Takarengas on paikattu. Ajelua takana arviolta 400-500 tuntia, joka on taitorajoitteiden takia ollut hyvin rauhallista.

Sijainti Joensuusa, kusti polkee. Takuu loppunut hyvä tovi sitten. Ongelmien edessä Inspiredin sähköpostista saa yleensä tunneissa suoraan pyörien tekijöiltä vastaukset.

Maailmalla näidenkin menekki on ollut tänä vuonna kovaa eli olleet useasti loppu. Nyt Tartybikes myy n. 1900 € hintaan näillä jarruilla. Pyörä jotakuinkin identtinen edelleen. Alennus mielestäni siten sen verran muhkea, että ei höpötarjouksia.

 

Hinta: €1000

 

Paikkakunta: Joensuu

Maakunta: Pohjois-Karjala

 

Yhteystiedot: Yv:llä tavoittaa

 

20210414_194332.jpg20210414_194338.jpg20210414_194345.jpg20210414_194416.jpg20210414_194420.jpg20210414_194426.jpg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...