Jump to content

White 7 fat interceptor Upea päivitetty 2000w fätti!, M/17, Helsinki


Tofe

Recommended Posts

Merkki: White

Malli: 7 fat interceptor

Lyhyt kuvaus: Upea päivitetty 2000w fätti!

 

Rungon koko: M/17

Moottorin teho: 2000W

 

Kuvaus: 
Edit: päätinkin pitää itse, on niin makea kampe :)

Tästä aivan uskomattoman hieno, huolella suunniteltu ja rakennettu tehokas fatbike vielä tämän talven hangille, tällaista et kaupasta saa!
Kulkee paksussakin hangessa,hienosti, puhumattakaan pehmeästä hiekasta/suosta/umpimetsästä.
Ilman rajoitinta huippunopeus reilusti yli 50km/h ja keula ei meinaa pysyä maassa jos kaasua käyttää pienillä vaihteilla.
Tämä on myös todella nopea ja hauska käskytettävä kesäisillä poluilla, helposti pysyy täysijousitettujen perässä eikä pelkää kovaakaan ryteikköä.

Pyörä on White 7 Fat interceptor seuraavalla kokoonpanolla:

Jäykkä vakiokeula päivitetty Rockshox Bluto 120mm remote ilmajousitukseen, tangossa kaukosäätö jousituksen lukitsemiseen.
Tanko vaihdettu CarbonCyclesin eXotic hiilikuituun.
Koko voimansiirto vaihdettu Kalifornialaisen Box Componentsin Prime9, 9-vaihteiseen sähköpyörille suunniteltuun järeään vaihteistoon, Boxin järeällä ja huippulaadukkaalla ketjulla.
Takapakassa 12/50t välitykset! Pienimmällä vaihteella tämä kiipeää kevyesti ihan mihin vain kunhan pitoa riittää. Takapakka on myös rakenteeltaan yhtenäinen ja rattaat taottua terästä kestävyyden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi.
Satulatolpaksi päivitetty BrandX Ascent hissitolppa 120mm säädöllä ja satulaksi WTB Koda.
Jarruina superkestävät Shimanon 501 kahvat ja 500 satulat, levyt 180mm edessä ja takana, jarrut hiljattain ilmattu.
Vanteina Sun Ringlen Mulefutit 80mm leveinä, päällä renkaina Shwalben legendaariset Jumbo Jimit 4,8" leveänä. Tällä hetkellä sisäkumeilla kovien pakkasien takia mutta helppo laittaa tubelessiksi. Kaupan yhteydessä voin asentaa tubelessit ostajan niin haluaessa.
Vanteissa Chosenin erittäin laadukkaat navat.

Moottorina toimii Bafangin BBSHD huoltovapaa keskiömoottori, kilpiteho on 1000w, mutta tällä kokoonpanolla piikkiteho on yli 2000w ja vääntö n.170nm!
Nämä moottorit ovat osoittautuneet käytännössä huoltovapaiksi ja pomminvarmoiksi, maailmalla on ajettu kymmeniätuhansia kilometrejä ilman minkäänlaista huoltoa tai vikaa.
Ja jos jotain hajoaisi, kaiken pystyy itse korjaamaan ja osat ovat todella edullisia, mutta todennäköisesti moottoria ei ajamalla saa rikottua.
Moottoriin asennettu järeästä alumiinista CNC sorvattu Uusi-Seelantilainen Lekkie Bling Ring erikoisratas 42 hampaisena, tämä estää ketjun tippumisen ja kestoikä on vähintään tuhansia kilometrejä.
kampina Shimanon 6000 sarjan sähköpyöräkammet ja niihin asennettuna Shimanon parhaan pään alumiiniflättipolkimet säädettävillä piikeillä.

Vaihteistoon asennettu Gearsensor älykäs vaihteistoanturi, joka tunnistaa milloin vaihdetta ollaan vaihtamassa ja katkaisee vaihdon ajaksi moottorin vedon jotta vältetään turhaa ketjun ja rattaiden kulumista.

Akussa on maailman parasta ja turvallisinta tekniikkaa, mm. markkinoiden paras "BMS" eli akunhallintatietokone. Varustettu huippulaadukkailla Samsungin 25R tehokennoilla, kapasiteettia yhteensä n.12,5Ah/650Wh, nimellisjännite 52v (täyteen ladattuna n. 58,8v), tarvittaessa akku pystyy yli 50A jatkuvaan purkuvirtaan ilman edes lämpenemistä, joten rankasti ylimitoitettu tälle moottorille. Bluetooth yhteydellä näkee kännykän apista akun tiedot, varaustason, lämpötilan, kunnon jne. Akussa myös kaikki mahdolliset suojaominaisuudet ja kaikki kennot on erikseen sulakkeiden takana. BMS myös tasaa kaikkien kennojen jännitettä yksilöllisesti latauksen aikana ylläpitääkseen akun parhaimmassa mahdollisessa tasapainossa.
Mukaan myös 5A teholaturi jossa mahdollisuus valita 90% tai 100% latausaste, 90% latauksilla akun käyttöikä pitenee vähintään 50%. 100% latauksillakin käyttöikää vähintään 1000 latausta.

Akku lukittuu telineeseen ja on irrotettavissa avaimella.

Näyttöyksikkönä toimii Eggrider V2 bluetooth jossa todella laajat ominaisuudet, mm. nopeus, kilometrit, akun varaustila, hetkellinen teho jne.
Bluetoothin kautta pystyy kännykän apilla laajasti ohjelmoimaan moottorin parametrejä mikäli näin haluaa, ja asetttamaan myös 2 vapaasti valittavaa ajotilaa joista toinen esim. katukäyttöön nopeus- ja tehorajoitettu ja toinen ilman rajoittimia.
9 eri poljinavustustasoa ja lisäksi peukalokaasu jolla voi ajaa kuin crossipyörää, kokonaan polkematta. Voimaa on tolkuttoman paljon ja sen ansiosta kaasu on suorastaan erinomainen lisä.

Jos olet etsinyt parempaa sähköläskiä, tässä tarjolla laite jolle mikään maasto tai haaste ei ole mahdoton ja voimaa riittää aivan naurettavan paljon.
Täysin uniikki ja erittäin huolellisesti suunniteltu sekä rakennettu, luotettavaa pitkäikäistä maastojen ja korpien seikkailuja varten.
Toimintasädettä riittää jopa reilusti yli 100km retkiin, ja pyörä on täysin normaalisti poljettavissa jos akku pääsisi loppumaan.
Tällä tehdään omat reitit ja retket sinne minne muilla ei ole asiaa :)

Paketti on n. vuoden vanha, käytännössä uudenveroisessa kunnossa ja huolella pidetty. Kilometrejä takana hiukan vajaa 400km eikä koskaan ajettu tiesuolassa, paikat kuivattu ja rasvattu joka ajon jälkeen.
Annan pyörälle myös täyden tukitakuun, jos niin huonosti kävisi että jotain ongelmia tulisi, autan ja hoidan osat ilomielin.
Sormet syyhyää muita levällään olevia projekteja niin jostain on valitettavasti luovuttava.

Sijaitsee Helsingin Suurmetsässä.

 

Hinta: 1

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: Yv

 

20210212_161841.jpg20210110_152613.jpg20210110_152743.jpg20210110_152815.jpg20210111_194130.jpg20210112_195032.jpg20210212_160453.jpg20210212_160506.jpg20210212_160524.jpg20210212_160538.jpg


Muokattu: , käyttäjä: Tofe
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...