Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Haglöfs Shield koko L Kevyt asu, Oulu


KOLLI

Recommended Posts

Merkki: Haglöfs

Malli: Shield koko L

Lyhyt kuvaus: Kevyt asu

 

Kuvaus: Pari kertaa käytetty, itselle tarpeeton asu, takki ja housut kokoa L, takissa jousto-osiot, kiristykset yms, samoin housuissa. Väri musta.
Haglöfs Shield Jacket - Erittäin kevyt ja helposti omaan taskuunsa pakattava takki. Erinomainen takki juoksulenkille tai muuhun aktiiviseen liikuntaan. Miesten malli.
Bluesign-tuotteen koko elinkaari on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Valmistukseen käytetty ainakin osittain kierrätettyjä materiaaleja. Hyvä tuulenpitävyys ja vettähylkivyys ja erinomainen hengittävyys. Joustavat FlexAble -selkä- ja kainalovyöhykkeet takaavat hengittävyyden ja antavat liikkumisen vapautta. Vettä ja likaa hylkivä DWR-käsittely. Vetoketjullinen rintatasku, johon takin voi pakata sekä vetoketjullinen takatasku pikkutavaroille. Vetoketjussa laminoitu, trikoolla vuorattu tuulisuoja. Etuvetoketjun takana leukasuojus. Trikoovuorattu kaulus suojaa kylmältä ja tuo käyttömukavuutta. Joustavissa hihansuissa kuminauhat ja peukalolenkit. Muotoonleikatut hihat. Yhdellä kädellä säädettävä, joustava vyötärö. Takissa on heijastimet edessä, takana ja sivuilla.


Haglöfs Shield Pant - Erittäin kevyet ja hengittävät, tuulelta suojaavat housut, jotka on helppo pakata.

Vetoketjullisen takataskun ja joustavien paneeleiden ansiosta nämä housut soveltuvat erinomaisesti juoksulenkille tai muuhun korkeasykkeiseen liikuntaan. Miesten malli. Bluesign-tuotteen koko elinkaari on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Valmistukseen käytetty ainakin osittain kierrätettyjä materiaaleja. Suojaavat tuulelta mutta ovat silti hengittävät. Ergonominen muotoilu ja joustava haarakiila antavat liikkumisvapauden. Vetoketjullinen sepalus nepparilla ja laminoidulla lämpölistalla. Vetoketjullinen takatasku. Lahkeessa kiilamaiset vetoketjut ja sisäinen säätönauha. Muotoillut polvitaipeet, jossa tilaa polven alla istuvuuden parantamiseksi. Heijastavat yksityiskohdat edessä, takana ja sivuilla.

 

Hinta: 75€

 

Paikkakunta: Oulu

Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa

 

Yhteystiedot: kimmo.j.hautamaki(at)gmail.com o4O--7388 587

 

h3.jpgh2.jpgh1.jpg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...