Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Orbea Orca M30 vm. 2019, 53/M, Kouvola


nyrtsi

Recommended Posts

Brand: Orbea

Model: Orca

Short description: M30 vm. 2019

 

Frame size: 53/M

 

Description: Mikäli etsit saksalaista postimyyntipyörää rennon letkeällä rungolla ja geometrialla, kannattaa siirtyä seuraavaan ilmoitukseen. Mikäli sinua kiinnostaa oikeasti jäykkä kisakireä pyörä, niin laita viestiä.

Teksti ja speksi lainattua Bikeshopin sivulta.

"Markkinoilla on todella paljon pyöriä jotka tarjoavat reilusti mukautuvuutta, neutraalin ajoasennon ja rennon helppoa käsittelyä, Orca ei ole yksi kyseisistä pyöristä!

Orbea Orca on suunniteltu kuskille jonka vuotuiset ajokilometrit ovat 6000, jo helmikuussa, kuskille joka pystyy ylläpitämään 500 W tehoja keskellä talvea. Kuskille jonka jalat näyttävät revityn vuoren kyljistä, kuskille jota et ole koskaan voittanut. Orca on kisakuskeille ja koville maantiemimmeille ja kundeille sekä hulluille jotka eivät ole edes harkinneet periksi antamista kesken lenkin! Orca on kuskille joka käyttää niin äärettömän pitkiä aikoja keskustellen wateista ja treenaamisesta, ettet kuvittelisikaan kutsuvasi häntä bileisiisi. Ei hän kyllä tulisikaan sillä palautumisen kannalta on parempi mennä nukkumaan. Orca ei ole joka kuskille - haluaisitko kuitenkin olla se kuski?

Noniin, selväksi siis tuli että Orca ei ole rennon geometrian maantipyörä jokaiselle. Vaikket haluaisikaan ehkä aivan kokonaisuudessaan olla kuvauksen kuski niin Orca voisi silti olla sinulle :)

Jäykkä ja maksimaaliseen voimansiirtoon suunniteltu Toray T700, T800 ja M40J kuiduista tehty hiilikuiturunko, jäykkä sieltä mistä tarvitaan, mukava ja värinöitä suodattava toisaalta. Shimanon laatukomponentit läpi pyörän.

Valtaosa kuskin tehoista välittyy rungon viistoputkeen, takahaarukan alaputkiin sekä etuhaarukkaan. Orcan runko on näiltä osin muotoiltu ja rakennettu mahdollisimman jäykäksi, jolloin suurin osa kuskin tehoista siirtyy sinne mihin pitääkin, takarenkaalle. Tehojen siirtyminen ei kuitenkaan ole koko totuus, suurta osaa ajamisessa ja jaksamisessa näyttelee luonnollisesti ajotuntuma. Orcan rungon vaakaputki ja takahaarukan yläputket on muita rungon osia ohuempia ja muotoiltu suodattamaan tien epätasaisuuksista johtuvaa tärinää. Lopputuloksena parempi tuntuma tiehen ja selkeästi pehmeämmät kyydit."

Tekniset tiedot

Runko: Orbea Orca carbon OME, monocoque,tapered 1-1/8" - 1,5", PF 86mm, powermeter compatible, brake internal cable routing, EC/DC compatible, 130mm rear spacing, 27,2mm seat tube.
Etuhaarukka: Orca OME carbon fork, full carbon steerer, tapered 1-1/8" - 1,5", carbon dropouts
Kammet: Shimano 105 R7000 170 mm
Eturattaat: 36/52t
Takapakka: Shimano 105 R7000 11-28t 11-Speed
Polkimet: Ei
Vaihtajat ja vivut: Shimano 105 R7000
Jarrut: Shimano 105 R7000
Ohjainlaakeristo: FSA 1-1/8 - 1-1/2" Integrated Aluminium Cup ACB Bearings
Ohjaustanko: Ritchey WSC 400 mm / OC1 Road, reach 80mm, drop 125mm
Ohjainkannatin: Orbea OC-II 100 mm / 6 astetta
Satula: Orbean oma selle jokin
Istuinkannatin: Thomson elite 27.2 mm 0 setback
Kiekot: Shimano R500 alumiini (kuvan kuitukiekot +650€)
Renkaat: Hutchinson Fusion 5 TR 25C
Paino: Kuvien kokoonpanossa henkilövaa'alla punnittuna 8,4 kg. Eli ei siis kevyin, mutta kyllähän tuosta helppo on grammoja karsia.

 

Price: 123456

 

City: Kouvola

Province: Kymenlaakso

 

Contact information: YV

 

orbea 2.jpgorbea.jpg


Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...