Jump to content

Wahoo KICKR 2019 harjoitusvastus, Shimano/SRAM, Nurmijärvi


matkalla

Recommended Posts

Merkki: Wahoo

Malli: KICKR 2019

Lyhyt kuvaus: harjoitusvastus, Shimano/SRAM

 

Kuvaus: Myydään Wahoo KICKR 2019 -harjoitusvastus, Shimano/SRAM. Ostettu syyskuussa 2020 Verkkokaupasta uutena. Ollut harvakseltaan käytössä kolme kuukautta, korvattu Kickr Bike:lla. Kuitti sähköpostiin kauppojen jälkeen.

Mukana kaikki mitä listattu käyttöohjeessa. Mukana oleva pakka on 11-lehtinen ja toimi vaihtamista lukuunottamatta hyvin myös Sram eagle 12-vaihtajalla, koska ketjun sisämitta on sama. Shimano 12-järjestelmä vaatii pakan vaihtamisen.

Pakka siistissä kunnossa. Käytetty yksi kerta pois lukien 12x148 läpiakselisovitinta. Näissä jälkiä ketjuöljystä. Muut sovittimet käyttämättömät. Vauhtipyörän tarroissa kulumaa, katso kuvat. Tämä johtuu siitä että laitteen väritys on tehty maalaamisen sijaan tarroilla, jotka ovat kuluneet lapsen päästyä ilman lupaa pyörittämään vauhtipyörää. Muuten kuin uusi.

Jostain syystä paketissa tuli pyytämättä kadenssianturi, jonka pidän itse. Sitä ei tarvitse tämän kanssa, koska laite osaa nykyään antaa kadenssitiedon itse ilman lisäosia.

2020-mallissa parempaa on ilmeisesti paremmin ääntä eristävät jalat ja automaattikalibrointi. Jaloilla ei ole merkitystä, jos alla käyttää mattoa (suositeltavaa lattian kannalta). Kalibrointi tai talven tasaisissa sisäolosuhteissa on tarpeen vain harvakseltaan ja kestää yhden kiihdityksen ja vapaarullauksen ajan.

Nouto Klaukkalasta, Nurmijärveltä. 4,5 km Vantaalta, 4 km Espoosta. Järjestettävissä myös Järvenpää ja mahdollisesti joku paikka edellisten välillä. Maksu Mobilepay, Siirto tai, vain ostajan erikseen halutessa, tilisiirto ennakkoon.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/15508/kktvq/Wahoo-KICKR-2019-harjoitusvastus-Shimano-SRAM

 

Hinta: 899

 

Paikkakunta: Nurmijärvi

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: Tekstiviestillä/puhelimella:

 

IMG_4615.jpeg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...