Jump to content

Myyjävaroitus


Saatraappi

Recommended Posts

Terve,


Asiallista lienee varoittaa käyttäjästä joka täällä myy tavaraa, edelleen paljon osia myytävänä - otti rahat mutta ei ikinä lähettänyt ostettua tuotetta. Ei vastaa viesteihin täällä, eikä puhelimeen / viesteihin.

 

Tekosyitä tuli alkuvaiheessa ”pyöräilyonnettomuudesta” aina ”posti toikin paketin takaisin” syihin.

 

Ensimmäinen kerta, kun tätä foorumia käyttäessä on tullut vastaavaa vastaan ja pitää ilmeisesti mennä rikosilmoitukseen asti.

 

 

Muokattu: , käyttäjä: Saatraappi
Link to comment
Share on other sites

Näin tämän viestin aiemmin, jolloin vielä nimimerkki oli näkyvillä. Samalta myyjältä ostaneena voin sanoa, että kuulostaa tutulta. Suureksi yllätykseksi tuote saatiin lopulta matkaan ja tuli perille (pakkausasiat sitten erikseen, ei mennä nyt siihen). Tuotekin oli mitä piti ja kunto oli ihan ok. Tämä vaati useampia yhteydenottoja ja vastineeksi sain melko villejä selityksiä. 

Link to comment
Share on other sites

Aimmassa tapauksessa myyjällä oli aika vanha nimimerkki. Positiivista palautettakin oli ja todistettavasti oli tehnyt onnistuneitakin kauppoja, vaikka viestit saattoi olla omintakeisia. Sitten loi uuden nimimerkin ja kyseinen herra oli helppo tunnistaa viesteistä samaksi ja uudelle nimimerkille oli jo kerjännyt positiivista palautetta. Lisäksi asiantuntemus löytyi pyöräkamppeista. Suosittelen tekemään heti rikosilmoituksen, jos selkiää, että on tullut huijatuksi. Poliisi pistää ainakin pankkitilit jäihin, niin rahavirta loppuu. Ylläpidolle viesti tietysti myös. Ylläpito poistaa nämä kusettajien nimimerkit.

 

Suosittelen siis tääläkin käyttämään harkintaa, jos tavara ja raha ei vaihda kasvotusten omistajaa. Vastapuolihan olisi syytä pystyä aina tunnistamaan jollain, jos etäkauppaa tekee. Huijarit harvemmin antaa nimiä, osotteita ja puhelinnumeroita mitkä täsmää toisiinsa.

Rahojen takaisin saanti näiltä huijareilta on yleensä aika toivotonta, mutta em. konsteilla ainakin vaikeuttaa huijauksia.

Muokattu: , käyttäjä: Antza44
Link to comment
Share on other sites

Päivitystä tapahtuneeseen: 

 

Poistin nimimerkin, koska tuote tosiaan tuli eilen postissa. Tosin olin kyllä tätä ennen yrittänyt kaikin tavoin vielä maanantaina ko. henkilöä tavoittaa.

Kiitos hänelle, että sai tuotteen perille - mutta millään tavoin esimerkillistä kaupankäyntiä asia ei ollut. Joffelin kuvaama tapahtumaketju kuulostaa ERITTÄIN tutulta. Itseltä tuotteen maksamisesta sen saamiseen meni 25 päivää - puhutaan kuitekin nyt kirjeeseen menevästä esineestä (eturattaasta).

Muokattu: , käyttäjä: Saatraappi
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...