Jump to content

Surly Ogre Retki-/monitoimipeli terästä, M, Lahti


pyöräsimo

Recommended Posts

Merkki: Surly

Malli: Ogre

Lyhyt kuvaus: Retki-/monitoimipeli terästä

 

Rungon koko: M

 

Kuvaus: Erinomaisessa kunnossa oleva teräsrunkoinen punainen Ogre vuosimallia 2019. Pyörä on ostettu Foxcompista (kuitti löytyy). Kaikki mahdolliset kiinnityspaikat etuhaarukassa, rungossa ja takahaarukassa. Toimii laukkujen kanssa, voi vetää kärryä, mutta menee mainiosti ilman mitään varusteita. Jos pyörästä haluaa sinkulan, takahaarukka toimii siinäkin hienosti. Haarukoihin saa mahtumaan 27,5+ renkaat halutessaan.

Jarrut on vaihdettu hydraulisiin (Sram Level). Renkaat on vaihdettu WTB Nanoihin (29x2.1), jotka rullaavat erittäin hyvin. Ne on myös litkutettu - WTB:n vanteen kanssa ioperaatio oli helppo. Alkuperäiset Surlyn ET-renkaat saa mukaan myös.

Vaihteisto on Shimano Deore 1x10, jossa eturatas 32t ja takana 11-42t. Tällä pääsee aika hyvin joka paikassa - myös kuorman kanssa varsin jyrkissä mäissä - mutta toki oikein kovajalkainen kuski voi laittaa eteen isomman rattaan, niin kulkee tasaisella ja alamäkeen kovempaa. Taitaa yli kolmekymppiä mennä tälläkin, mikä on itselleni riittänyt hyvin. Runkoon käy myös useamman eturattaan kampisatsi.

Tankona on alkuperäinen Salsa Bend Bar, jossa on taivutusta sen verran, että ranteet ovat varsin mukavassa asennossa. Nyt paikoillaan ovat Ergonin touringkahvat. Ergonit voin pitää itsellänikin ja hintakin siltä osin putoaa.

(SQlabs Innerbarendsit (lisäkahvat) ajattelin pitää itselläni ja siirtää toiseen maastopyörään, eli eivät kuulu hintaan, mutta tokihan neuvotella voidaan.)

Kuvissa ei näy lähes käyttämättömiä täyspitkiä Planet Bike Cascadia-lokasuojia. Ne kuuluvat kauppaan. Kaikki tarvittavat kiinnikkeet mukaan myös.

Pakettiin kuuluu myös Surlyn teräksinen 8-pack rack-etutarakka ja siihen asianmukaiset kiinnikkeet sekä tarakaan suoraan sopiva Petite Porteur House Bag-laukku. Ei liene paljon tuota parempaa etutarakka-/laukkuyhdistelmää olemassa.

https://foxcomp.fi/surly-8-pack-rack-black

https://foxcomp.fi/surly-petite-porteur-house-bag

Kuvan polkimet eivät kuulu kauppaan, mutta muoviset perusflätit on saatavilla samaan satsiin.

Pyörällä on ajettu jonkin verran peruslenkkiä asfaltilla ja latupohjilla sekä pari reissua varusteiden kanssa. Ogre toimii hämmentävän hyvin vähän kaikenlaisessa ajossa ja vaikkei se mikään keijukainen olekaan, liikahtaa rungon erinomaisen geometrian takia yllättävän herkästi. Stemmin alla on useita spacereita, joten asentoa saa viilattua vielä virtaviivaisemmaksi, jos haluaa. Jotkut ovat Ogreihin laittaneet myös droppitankoja. Ilmeisesti toimii hyvin niinkin.

Kokonaiskilometrejä on 2000-3000, eli ei taida olla edes sisäänajoa vielä suoritettu.

Pinnat on kiristetty tänä keväänä Lahden polkupyörähuollossa.

Syy myyntiin on yksinkertaisesti ajojen melko vähäinen määrä ja se että maastopyörällä tulee ajeltua enimmäkseen. Turha seisottaa huippupyörää ajamattomana.

Uuden Ogren hinta näkyy pompanneen aika paljon, joten yhtään liioittelematta voi sanoa, että tässä paketissa saat paljon enemmän etkä häviä uudelle.

Kuvia pyörästä:

https://photos.app.goo.gl/eFDhFyQbEKLzkiow7

 

Hinta: Hintapyyntö: 1650 e

 

Paikkakunta: Lahti

Maakunta: Päijät-Häme

 

Yhteystiedot: Soita rohkeasti ja kysy, tai laita tekstiviestiä tai sähköpostia. Sovitaan koeajo. 0viis0 4nolla4kahdekasan0nolla8 TAI [email protected]

 

 

Muokattu: , käyttäjä: pyöräsimo
Tietojen tarkennus
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...