Jump to content

Myyty: GT Cyclocross koko XL


Antti K

Recommended Posts

Kuvaus: GT type CX cyclocross/retkipyörä koko XL. Vaakaputki c-c 57cm, pystyputki c-t 58cm, emäputki 16,5 cm. Sopivin n. 185-190cm kuskille, itse olen 189cm pitkä. Vuosimall 2010, ajettu 1934 km. Ketju ja renkaat (Schwalbe Marathon 35mm) vaihdettu 1000km ajon jälkeen. Kiekot rihdattu syksyllä, suorat.

 

Osat Shimano Tiagra vaihtajat, Sora kahvat, FSA compact kampisetti, kiekot tukevat cc Maddux navoilla, putkiosat perus Ritchey alumiinisia. Etujarruksi vaihdettu Shimanon v-jarru, takajarru Tektro cantilever. Alkuperäinen Tektro eteen kuuluu kauppaan. Pyörässä on hyvät täyspitkät lokasuojat ja tukeva XLC tavarateline.

 

Peruslaadukas ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen pyörä työmatka- ja retkiajoon.Geometria on rauhallinen, pyörä on junamaisen tukeva. Cyclocrosskilpailuihin on olemassa kisaisemmalla geometrialla varustettuja, kevyempiä ja kalliimpia pyöriä, kisoihin en tätä  pyörää suosittele.

 

Pyörä on pesty, voideltu ja säädetty säännöllisesti ja säilytetty aina sisällä lämpimässä. Yleiskunto on erittäin siisti. Tule katsomaan ja koeajolle!

 

Uuden kännykän kuvat näemmä liian suuria (en näemmä osaa kompressoida niitä vielä), pyydä kuvaa, lähetän sen sähköpostilla tai tekstiviestinä.

Hintapyyntö: 490€

Paikkakunta: Pohjois-Helsinki

Yhteydenottotapa: akoskelin ät gmail piste com, tai 040 456 1405

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...