Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Fillariopas, reittejä Helsingistä länteen


Kevätpäivä

Recommended Posts

Kuvaus: 

Osta kunnon paperikartta, josta on mukava suunnitella reittejä ja ottaa mukaan retkelle. Kartta ja kirja ovat uudenveroisia, Karttakeskuksen julkaisemia 2012. Kartan mittakaava on 1:150 000 eli yksi sentti vastaa 1,5 km.

Oppaan reitit perustuvat valtakunnallisiin ja paikallisiin pyöräilyreitteihin. Reitit on rakennettu siten, että niiden lähituntumasta löytyy kiinnostavia luonto- ja kulttuurikohteita ja mahdollisimman paljon maaseudun majoituskohteita. Oppaassa esiteltävät kohteet löytyvät reitin varrelta, ja kartalle kohteita on merkitty laajemminkin. 

Reitit on jaettu oppaassa 2 pääreittiin, joiden varrella on eri mittaisia paikallisia reittejä ja kierroksia. Pääreitit kulkevat Hämeen ja Läntisen Kuninkaantien maisemissa Tampereelle ja Turkuun. Lisäksi oppaassa on 4 muutamassa päivässä ajettavaa kierrosta Etelä-Suomessa, pääkaupunkiseudun tuntumassa. Oppaan reitit lähtevät Helsingistä ja niitä voi yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi haluamilleen alueille. Oppaassa on vinkkejä myös melonta- tai vaellusretkien yhdistämiseksi pyörämatkan oheen. 

Oppaan liitteenä on monipuolinen kartta, johon on merkitty oppaan reittien lisäksi valtakunnalliset ja paikalliset pyöräilyreitit, melonta- ja vaellusreittejä sekä runsaasti matkailutietoa. 

Pakettiin kuuluvan kirjan koko 12 × 22 cm, 80 sivua. Kartan koko avattuna on 100 x 80 cm. Kartta ja kirja on pakattu kätevään muovitaskuun.

Hintapyyntö: 25 (+ 3,20 postitus)

Paikkakunta: Espoo

Yhteydenottotapa: yv.

pyorailykartta_akaih_20191021_D810__DSC6204.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...