Jump to content

MYYTY: Trek Powerfly LT 7 2019 19,5" / 27,5" Plus


valtsu

Recommended Posts

 

Kuvaus: Uuden tieltä pois ajettu mutta myös huollettu sähkötäpäri ekalta omistajalta; Trek Powerfly LT 7 vm. 2019. Päivitetty jarrut tehokkaampiin, ohjaustanko hiilikuituiseen, stemmiksi moderni 35mm halkaisijan versio ja satulaksi alkuperäistä parempi. Kuvasta poiketen myydään alkuperäisellä Rock Shox Yari RL -etuhaarukalla. Rungossa ja pyörässä käytön jälkiä, mutta ei isompia lommoja. Ajettu niin maastoa kuin hyötyajoakin. SpeedBox II asennettuna.

p6pb17917934.jpg

Osalistaus:

Runko: Trek Powerfly LT 7 Plus, Trekin laadukkainta Alpha Platinum -alumiinia. Nerokkaalla RIB -akkujärjestelmällä, akun saa viistoputkesta irti avaimella sekunteissa, erityisen hyvä ominaisuus työmatka- ja arkiajoon. Näppärä geometria, kiipeää erityisen hyvin jyrkissäkin paikoissa. Etukolmiossa tilaa myös pullotelineelle, ja saapa tähän seisontatuenkin asennettua niin halutesaan.

Etuhaarukka: Rock Shox Yari RL 160 mm. Ajettu toisella haarukalla joten tämä on ollut vähällä käytöllä - tiivisteet ja öljyt vaihdettu.

Takaiskari: RockShox Deluxe RL, täyshuollettu keväällä.

Kiekot & renkaat: Orkkis Line Comp 40 tiheällä 54-asentoisella vapaarattaalla. Tubeless-yhteensopivat, nyt alla Schwalbe Ice Spiker Pro 27,5" x 2,60" vanhoilla kunnon sisärenkailla. Matkaan kahdet kesäkumit; Minion DHF & HighRoller 27,5" x 2,80" -kombo joista Highrolleri parhaat päivät nähnyt ja vähän ajetut orkkisnakit Bontrager XR4 27,5" x 2,80".

Vaihteisto: Shimano Deore XT 1 x 11, SLX-pakalla. Vipu vaihdettu näytölliseen versioon niin tietää millä vaihteella ajaa täysiä. Orkkisketju + pakka, ei ole vielä venynyt yli 0,5% kettinkitulkin mukaan, mutta vaihto lienee jossain vaiheessa edessä.

Jarrut: Shimano Saint M820 etu + taka 203 mm jarrulevyillä. Ilmattu ja freesit palat paikallaan. Levyinä XT-tason Shimano RT-86. Stoppaa muuten vauhdit.

Putkiosat: Orkkis-hissitolppa jossa kiinni Fabric Line -satula, kuvasta poiketen Bontrager Line Pro 780 mm 35 mm ohjaustanko + 60 mm Bontrager-stemmi.

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 19,5", valmistajan suositus 178 cm - 186 cm. 27,5" Plus -rengastus (27,5" x 2,80")

Moottorin teho: Bosch Performance Line CX 3rd gen. 250W / 500Wh Powertube-akku. Kaksi avainta matkaan.

Hintapyyntö: 3490 Eur tai tarjoa! MYYTY

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Oulu

Yhteydenottotapa: YV tai v.hepola(ät)gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...