Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

MYYTY! Canyon Nerve Am 7.0 26" S, Mikkeli


Juhapes

Recommended Posts

Laatu pyörä laadukkailla osilla. Renkaat vähän ajetut Continentalit 26x2,4, edessä Mountain King,takana X-king. Shimano deore xt vaihteisto 3x10. Magura MT4 jarrut 200/180mm levyillä,melko uudet jarrupalat. Fox etuhaarukka 32mm putkilla,monipuolisilla säädöillä ja lukituksella, joustomatka säädettävissä 150/120mm. Takaiskari Fox Float RP2 boostvalve,myöskin hyvät säätömahdollisuudet,iskari huollettu jonkin aikaa sitten. DT Swiss navat ja kiekot. Selle Italia satula. Lisävarusteina Motonetin nousukahvat, mucky nutz eturoiskeläppä, Zefal takalokari,metalliset perus polkimet ja pulloteline.

Mukaan  seuraavanlaiset osat/tarvikkeet:

Ehjä vähän käytetty Deore xt kampisarja kahdella rattaalla,kaksi keskiölaakerisarjaa joista toinen on uusi ja toinen vähän käytetty,keskiöavain ja iskaripumppu. Etuvaihtajan saa säädettyä toimimaan 2-ratas kammen kanssa yhteen.

Runko on kokoa S eli lyhyemmille kuskeille sopiva,pyörän paino noilla osilla n. 14kg. Pyörä on vm.2012 ja olen sen toinen omistaja,kaikki alkuperäiset ohjeet ja paperit sekä ostokuitti on tallessa. Ollut sekä minulla että ensimmäisellä omistajalla vähäisellä käytöllä,enimmäkseen seisonut lämpimässä varastossa. Hinta ollut uutena 2056€ toimituskuluineen.

Tästä hyvä pyörä vaikka maastopyöräharrastuksen aloittamiseen,rahalle saa varmasti vastinetta ja on hyvä vaihtoehto uudelle pyörälle. En vaihda mihinkään,ainoastaan suora kauppa mielellään noudettuna,tarvittaessa voin toimittaa lähialueille. Vuorotyön vuoksi vastailen huonosti puheluihin,viestillä tavoittaa parhaiten. Tarvittaessa voin laittaa lisäkuvia pyydettäessä.

 

Puh. 0442843070

Mail. [email protected]

 

Hinta: 800€

IMG_20191026_164046.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Juhapes
Myyty
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...